tromaktiko: Σκιά του εαυτού του

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Σκιά του εαυτού του



Ο Λουίς Γκαρσία πέρασε και δεν ακούμπηκε και το Leoforos.gr συνοψίζει την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.


Όσοι είχαν στο μυαλό τους τα... πράματα και θάματα που έκανε με την φανέλα της Λίβερπουλ στην μεγάλη πορεία μέχρι την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στη Κωνσταντινούπολη, ένα πράγμα έλεγαν. «Τα μισά να κάνει στην Ελλάδα θα αφήσει εποχή». Τα χρόνια, όμως, πέρασαν. Ο Λουίς Γκαρσία δεν θύμισε σε τίποτα παιχταρά που με τα κόκκινα έγινε σύνθημα στα χείλη των «reds».

Οι στιγμές ποιότητας ήταν ελάχιστες μπροστά στα λάθη, την... εξαφάνιση του στην μεγαλύτερη διάρκεια των παιχνιδιών αλλά και την φυσική του κατάσταση που ήταν σε άθλια επίπεδα. Αν κάτι θα θυμόμαστε από τον Ισπανό χαφ, αυτό θα είναι η εμφάνιση και το γκολ κόντρα στον Ηρακλή στο 4-2 με τον Γκμοχ στον πάγκο αλλά και η εξαιρετική παρουσία στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ένα ρίσκο που δεν βγήκε στον Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος είχε πιστέψει στην αναγέννηση του διεθνή άσου. Πλέον, η Πουέμπλα και το Μεξικό είναι ο επόμενος προορισμός του. Επιλογή που δείχνει ότι απλά πάει για να κολλήσει τα τελευταία ποδοσφαιρικά ένσημα και να βάλει τίτλους τέλους σε μια σπουδαία καριέρα.

Πάντως, μέχρι το τέλος ήταν επαγγελματίας. Δεν έδειξε ποτέ σημάδια... Γκοβού ενώ θα μείνει στη ιστορία το δώρο που του είχαν κάνει οι συμπαίκτες του τα Χριστουγέννα. Το... καθρεφτάκι της Barbie για να καλωπίζεται!

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!