tromaktiko: Πρώτη επίσκεψη του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στη Σκιάθο

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Πρώτη επίσκεψη του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στη Σκιάθο



από το Γραφείο Τύπου
Την πρώτη του επίσκεψη στη Σκιάθο με την ιδιότητα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη πραγματοποίησε ο Αργύρης Κοπάνας, ο οποίος συμμετείχε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Κοπάνας γνωστοποίησε επίσημα στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και στους δημότες ότι ανέλαβε καθήκοντα Θεματικού Aντιπεριφερειάρχη με αρμοδιότητα και τα νησιά των Β.Σποραδων.  Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μπουρτζίκας καλωσόρισε τον κ.Κοπάνα και του έδωσε ευχές για επιτυχία στο έργο και αγαστή συνεργασία. Ο Δήμαρχος της Σκιάθου, κ. Πλωμαρίτης, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ.κ Πρεβεζάνος, Φιλαρέτου, Καραστατήρας και οι δημοτικοί σύμβουλοι έθεσαν μια πρώτη ατζέντα θεμάτων, μεταξύ των οποίων τα αντιπλημμυρικά έργα, το λιμάνι, στρατηγικός σχεδιασμός για την τουριστική προβολή, αναθεώρηση του ΕΣΠΑ, ιατρείο, νηπιαγωγείο, εκδηλώσεις πολιτιστικές για τον Παπαδιαμάντη.  
Ο Αργύρης Κοπάνας ανέφερε τα εξής: 

Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα σχέση μεταξύ μας. Θέλω να πιστεύω ότι με την ιδιότητα μου αυτή, με τη θεσμική μου θέση, δίπλα στον Περιφερειάρχη μας, Κώστα Αγοραστό, θα φανώ χρήσιμος για τα νησιά μας και θα προσφέρω υπηρεσίες ωφέλιμες. Γνωρίζω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα η συγκυρία αρνητική, οι συνθήκες αντίξοες. Καλούμαστε να επιτελέσουμε έργο με λιγότερα μέσα και με περισσότερα εμπόδια. Ωστόσο το ζητούμενο είναι να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα. Σε αυτόν τον αγώνα που δίνετε εσείς καθημερινά για το νησί σας, από σήμερα θα έχετε έναν ακόμα σύμμαχο. Η εντολή που έλαβα από τον Περιφερειάρχη είναι αυτή ακριβώς:

-Αμεσότητα και ευθύτητα στην επικοινωνία μας.
-Ειλικρίνεια στη συνεργασία μας
-Διαφάνεια στη δράση μας 

Το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζονται επισκέψεις του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα και του Εντεταλμένου Συμβούλου, Φίλιππου Χήρα, σε Σκόπελο και Αλόννησο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!