tromaktiko: Απάντηση προς στρατιωτικούς

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Απάντηση προς στρατιωτικούς



Εσείς κύριε νομίζετε ότι μέσα στα στρατόπεδα όλοι ίδιοι είναι? Νομίζετε ότι όλοι είναι κάφροι εδώ?   Επειδή μάλλον περάσατε 12-36 μήνες αναλόγως ηλικίας...
(αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_4123.html)
στην θητεία σας άσχημα πρέπει να την πληρώνουν όλοι? Και βρίσκετε να κάνετε και πάλι τα παράπονά σας για κάποιους "κακούς"? Κοιτάξτε και την άλλη πλευρά.
Ρωτάτε τι περνάνε οι συνάδελφοι σε ειδικές μονάδες και πόσα παιρνούν? Ρωτάτε πόσες 24ωρες υπηρεσίες κάνουν χωρίς ρεπό και με ποιές συνθήκες? Ρωτάτε τι τραβάνε σε εκπαιδεύσεις και ασκήσεις?Ρωτάτε τους συναδέλφους της Αεροπορίας τι τραβάνε των χειμώνα ιπτάμενοι, μηχανικοί στα νησιά? Σε νυχτερινές πτήσεις με συνθήκες που δεν φαντάζεστε καν? Τι τραβάνε οι συνάδελφοι στα ελικόπτερα έρευνας/διάσωσης το βράδυ στα 9-10 μποφόρ για να σώσουν τους συνανθρώπους τους στο ανοιχτό πέλαγος? Ξέρετε πως είναι μέσα σε πυροσβεστικό αεροπλάνο, με 40 βαθμούς και ισχυρούς ανέμους έξω, ενώ πετάει μέσα στις χαράδρες, μπαίνοντας στον καπνό χωρίς να βλέπει τίποτα για να σβήσει μια φωτιά που θα κάψει περιουσίες ή και χειρότερα ανθρώπους? Νομίζετε ότι δεν υπάρχουν μορφωμένοι και σοβαροί άνθρωποι στις Ένοπλες Δυνάμεις?
Κλασσικά τα τσουβαλιάσατε όλα και νιώσατε ότι έχετε δίκιο...

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!