tromaktiko: Ο λαός θα φέρει την δημοκρατία

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Ο λαός θα φέρει την δημοκρατία



Έρχεται η μεγάλη στιγμή, έρχεται η μεγάλη ώρα και η δίψα του λαού για δημοκρατία θα ανατρέψει τα υπόγεια και καταστροφικά σχέδιά τους. Έρχεται η μεγάλη μέρα που θα ανατρέψουμε αυτό το σύστημα αποσύνθεσης και οπισθοδρόμησης. Ο λόγος ανήκει πλέον στο λαό που θα σφραγίσει την νεότερη ιστορία αυτού του τόπου. Το έκαναν παλαιότερα οι πρόγονοί μας, το οφείλουμε να το κάνουμε και εμείς τώρα. Διαβάζουμε με δέος την ιστορία μας και αυτή επαναλαμβανεται. Πόσο χαίρομαι που θα είμαι μέρος αυτού του ‘’όχλου’’ που Θα παλέψει για δημοκρατία ,για ανθρώπινη αξιοπρέπεια, για κοινωνική δικαιοσύνη, για παιδεία, ελευθερία κτλ. Το ‘’ευρωπαϊκό φέουδό ‘’ τους , που λέγεται Ελλάδα, θα γίνει η αφετηρία μίας κοινωνικής έκρηξης που γρήγορα θα απλωθεί και σε άλλα γεωγραφικά ‘’φέουδα’’ της ‘’μάνας’’ Ευρώπης.
Δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτή την άθλια απαξίωση της ανθρώπινης ζωής, θέαμα που βλέπουμε καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας με μισοπεθαμένους τοξικομανείς, με ακρωτηριασμένους ζητιάνους που τρώγονται μεταξύ τους για ένα στέκι, με γυναίκες να πουλάνε το κορμί τους για ένα κομμάτι ψωμί, με εγκληματίες που σκοτώνουν για ένα ψήλου πήδημα. Η φτώχεια, η εξαθλίωση, η ανέχεια έχει μεταμορφώσει την κοινωνία μας σε μία μίζερη, υποδουλωμένη μάζα που αναζητά συνέχεια οξυγόνο για να ξεφύγει από την σαπίλα και την αποσύνθεσή της. Μήπως μας θυμίζουÎ! ½ κάτι αυτά? -Σίγουρα σκηνές από μεσαιωνικές ταινίες.
Τα νέα μέτρα λιτότητας ή μεσοπρόθεσμο όπως αλλιώς λέγεται, στοχεύουν στην λεηλασία των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, καταστρέφουν και υποθηκεύουν τα όνειρα και το μέλλον της νεολαίας μας και κατ’ επέκταση το μέλλον της πατρίδας μας. Η ζωή μας γίνεται ολοένα και δυσκολότερη, χωρίς δουλειές, χωρίς υγεία, χωρίς παιδεία και με πενιχρούς μισθούς για όσους τυχερούς μη προνομιούχους έχουν ακόμα δουλειά. Και οι κοινωνικές περικοπές θα συνεχιστούν και άλλο. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τα ψέματά τους άλλο. Είναι απάνθρωποι, είναι ανελέητοι , είναι απατεώνες, έχουν ένα βασικό σκοπό, να απαλείψουν κάθε κοινωνική αρμονία, όλα τα κοινωνικά κεκτημένα των προγόνων μας. -Θα τους αφήσουμε???
Έχουμε υποχρέωση όλοι μας να υπερασπίσουμε την αξιοπρέπειά μας, το μέλλον της πατρίδας μας, το μέλλον των παιδιών μας. Νοιώθω τυχερός που θα γίνω ένα με τον ‘’όχλο’’ που θα φέρει την αλλαγή σε αυτόν τον τόπο, που θα παλέψει για δημοκρατία. Όλοι μας να αποκλείσουμε τη ΒΟΥΛΗ για όσο χρόνο και αν χρειαστεί, για να χαρούμε την ΝΙΚΗ του λαού, καθώς οι εθνικοί προδότες θα αποχωρούν ένας ένας με ελικόπτερο. Ζήτω η ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!