tromaktiko: Elounda Solfez Villas ή διακοπές σε Εξοχική Κατοικία

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Elounda Solfez Villas ή διακοπές σε Εξοχική Κατοικία



Τηλεφώνησε - Μοιράσου - Ζήσε σε βίλα στο καλύτερο σήμειο της Κρήτης με κόστος ανά άτομο για μια εβδομάδα με 421 ευρώ!
Οι Elounda Solfez Villas βρίσκονται στην Ελούντα, στην Ανατολική Κρήτη, σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές του Πλανήτη...
Παρατεταγμένες σε ένα λόφο, σαν νότες σε μουσικό πεντάγραμμο, οι Elounda Solfez, προσφέρουν εκπληκτική θέα στον κόλπο του Μιραμπέλο και το Κρητικό Πέλαγος.

Απλό δίκλινο σε ξενοδοχείο στην Ελούντα; Γιατί, εφόσον υπάρχει εναλλακτική απόλαυση; Απλά ακολουθήστε επιμελώς τα επόμενα τρία βήματα:

 ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ...
...σε πέντε καλούς φίλους ή σε δύο φιλικά ζευγάρια ή ακόμα και σε μέλη της οικογένειας που έχετε καιρό να δείτε, οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε (είστε σίγουροι), ότι θα περάσετε όμορφα μαζί. Η καλή παρέα λειτουργεί θεραπευτικά και είναι ιδανική για την ψυχική μας ανάταση!

 ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ...
...την Τιμή! Η ενοικίαση εξοχικής κατοικίας όπως οι Elounda Solfez Villas, μοιάζει αρκετά με αυτή ενός γιωτ από μία παρέα. Με ένα λογικό αντίτιμο ανά άτομο και πλήρη αναλογία αξίας τιμής, μπορείτε να απολαύσετε πραγματική ησυχία σε σχέση με ένα ξενοδοχείο, εξωτερικούς χώρους 200 τ.μ. που συμπεριλαμβάνουν ιδιωτική πισίνα, ξύλινη πέργκολα για την παρέα, BBQ, κήπο με λουλούδια & βότανα της Κρήτης και φυσικά την ανεπανάληπτη και βαθύτατα αναζωογονητική θέα του Κόλπου του Μιραμπέλο, μέχρι τη Σπιναλόνγκα (Το Νησί).

Φυσικά και τον Βιολογικό μας Κήπο, όπου καθημερινά προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη συγκομιδή μας, δηλαδή από φράουλες μέχρι καρπούζια και ντομάτες μέχρι... φασολάκια! Λίγα αλλά αληθινά…!

 ΖΗΣΤΕ...
...τις Elounda Solfez Villas και τις πανέμορφες γύρω περιοχές, κρυστάλλινα νερά που μέσα τους χύνονται λόφοι που μοσχομυρίζουν θυμάρι, Κρητικές γεύσεις σ’ ένα παραδοσιακό ρακάδικο, gourmet γεύσεις σε βραβευμένα εστιατόρια, περιποίηση & θεραπείες στο Six Senses Spa, γήπεδο golf 9 οπών, τη Σπιναλόνγκα, έμπνευση για το best seller της Victoria Hislop «Το Νησί», το Μινωικό Παλάτι της Κνωσού και τα ανεκτίμητα ευρήματα του, καθώς και τόσα άλλα…

Επίσης θα δεχθείτε την επίσκεψη της συνεργαζόμενης, pastry chef μας, που θα δημιουργήσει στην κουζίνα σας, το… δικό μας γλυκό.

επαναπροσδιορίστε τον Ποιοτικό Χρόνο...

...από 60 Ευρώ το άτομο!
Για διαμονές τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο & Οκτώβριο, γεμίζουμε το ψυγείο της βίλλας σας, με ολόφρεσκα Κρητικά προϊόντα, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κρέας, τυρί, αυγά, μέλι, κρασί και πολλά άλλα, αρκετά για διαμονή μιας εβδομάδας για έξι άτομα (ελάχιστη διαμονή 7 νύχτες, πλάνο ημιδιατροφής).

Ζητήστε το Νίκο:

Νίκος Λυγερός
Elounda Solfez Villas
T: +30 210 99 39 403
M: +30 6944 35 72 75
@: reservations@eloundasolfezvillas.com
W: www.eloundasoflezvillas.com
Skype: nicklyg1

Η Ελούντα είναι ένα γραφικό ψαροχώρι, με αργούς & χαλαρωτικούς ρυθμούς, όπου συνυπάρχουν, οι αρχαίες μνήμες με τη σύγχρονη πραγματικότητα, η Κρητική γαστρονομία με απομονωμένες παραλίες, σύγχρονες διασημότητες όπως η Lady Gaga με ζεστούς & ουσιαστικά φιλόξενους ανθρώπους. Δεν υπάρχει τίποτα που να επιθυμήσετε και να μην το βρείτε στην Ελούντα και στις γύρω περιοχές. Από την απόλαυση ενός απεριτίφ με γαλάζια θέα στην ηρεμία της βίλλα σας, μέχρι έντονη νυχτερινή ζωή & χορό στον Άγιο Νικόλαο (10χλμ.).







     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!