tromaktiko: Περί επεισοδίων

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Περί επεισοδίων



Εγω ουτε φίλε ματατζη θα σε πω ουτε καν ανθρωπο .Ακομα κ σημερα μετα από ολα αυτα τα αίσχη που εχουν δει όχι μόνο οι εγχωριοι κάτοικοι αλλα πλέον κ σε ολόκληρο τον κόσμο...
  Απαντηση στο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_8874.html

αντιπαρατίθεσαι λέγοντας οτι εγω φταίω που τους ψήφισα?!! Ε και? Δηλαδή το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός παραπλανήθηκε με ψευδής δηλώσεις του σημερινού πρωθυπουργού δεν σου λέει κάτι? Και εσύ που φυλάς το σύστημα με τέτοιο ζήλο μου λες οτι προσπαθείς να προστατευθεις από τις μολοτωφ που δεν έπεσε ΟΥΤΕ ΜΙΑ???!!!
Ακουσε να δεις, το δικαίωμα της διαμαρτυρίας δεν εχει να κανει με την οποιαδήποτε ψήφο σου. Το γεγονός οτι εσύ απλα υπακούς εντολές δεν καθιστά αυτόματα και αθώο. Το γεγονός οτι εμενα προσωπικα με κυνηγησατε μεχρι το ψυρρη χωρις καν να εχω μασκα δεν εχει να κανει με την υπακοη στις εντολές σου. Το γεγονός οτι καποιος κυριος της ομαδας δελτα έσπασε στο πέρασμα του το χέρι μιας κυρίας στην ηλικία της μανας μου και της δικής σου δεν εχει κανει με την υπακοή σου στις εντολές. Το γεγονός ότι μας χτυπησατε στην πλατεια στο μοναστηρακι ενώ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ δεν εχει να κανει με την υπακοη σου. Θα μπορουσα να γραψω χιλιαδες πραγματα, πραγματικα χιλιάδες, για τα όσα είδαν τα ματια μου χθες. Θα σου πώ μονο ένα. Υπακοή μπορει να έχεις κ μπράβο σου, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ δεν εχεις πέτσα ΝΤΡΟΠΗ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ. Και χωρις αυτά ήσουν, είσαι κ θα παραμείνεις ΖΩΟ! Γιατι, αν κ δεν νομιζω να καταλαβες, η υπακοη είναι προτέρημα των ΖΩΩΝ, όλα τα υπόλοιπα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τον ανθρωπο. Και για να τελειωσω, η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ δεν ξεπληρωνεται με κανενα ποσό. ΟΣΟ και να κανει η παραιτηση σου, σε διαβεβαιώνω ότι η συνείδηση σου είναι πολυτιμοτερη. Σου ευχομαι μεσα από την καρδια μου καποια στιγμη να βρεθεις απεναντι σε ολους οσους εχεις αδικα χτυπησει, σε ολους όσους έχεις παρανομα καταχραστεί την εξουσια σου και να νοιώσεις τον ίδιο τρόμο που ένοιωσα κι εγώ όταν έτρεχα στα στενα του κεντρου ακουγοντας μηχανακια, γκλοπ να χτυπανε κορμια κ ότι βρουν στο περασμα τους, ανθρωπους να τρεχουν σαν κυνηγημένοι, αιμοφερτους κ ημιλιπόθυμους να τους κουβαλάνε, γυναικες 40-50 χρονων να κλεινουν τους δρόμους με καδους και γλάστρες για να μην μπορεσετε να μας φτάσετε και όταν την άλλη μερα ξυπνήσεις ! να σε κατηγορούν ότι για όλα αυτά φταις εσύ.

ΥΓ1. Ειλικρινα ξέρω ότι δεν μπορεις να καταλάβεις τιποτα από ότι διαβασεις κι αυτό φάνηκε περίτρανα από το ύφος στο κείμενο σου.
ΥΓ2.Καλα αυτό που είπες για τα ΒΠ δεν το σχολιαζω γιατι ειναι ειναι αποψεις 15 χρονου παιδιου.

ΑΝΑΓΩΣΤΡΙΑ – 30 χρονων (Ιδ. Υπαλληλος)
-------------------

MATATZH μερικές ερωτήσεις:
1. Γιατί δεν φοράγατε εχτές διακριτικά?
2. Γιατί δεν μας λες για τα ληγμένα που ρίχνετε? Να σου θυμίσω απο ενα τέτοιο ληγμένο έχασε ενας συνάδελφος σου τα δάκτυλα του? Σε ενοχλεί καθόλου?
3. Γιατί δεν αφήνατε τον κόσμο να βγεί απο το μετρό και να απομακτυνθούν οι τραυματίες? Δεν ήταν ουτε καβλωμένοι απο τα ΒΠ, ούτε αριστεροί όπως μας είπες. ¨ηταν κοινός κόσμος.
4. Γιατί πετάτε πέτρες? Είναι μέρος της εκπαίδευσης σας? Μονάδες καταστολής δεν είστε?
5. Γιατί κάνατε ντου στη μακρυγιάννη και δείρατε τουρίστες?
6. Αν δεν σου αρέσει το επάγγελμα σου ή δεν συμφωνείς με αυτά σου σε βάζουν να κάνεις, γιατί απλά δεν παραιτείσαι? Θα μου πεις τι θα κάνεις?

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΠΕΘΑΝΕ.
ΥΓ1. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΒΠ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ!!!!
ΥΓ2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ Η ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ Η ΕΘΕΛ???

Αναγνώστης

----------------------
Το οτι κάποιοι απο εσάς έχουν το θράσσος να μιλάνε κιόλας και προσπαθούν να αρθρώσουν και δικαιολογίες δειχνει πραγματικά το χαμηλό επίπεδο νοημοσύνης που υπόκειτε σε ευκολότατη πλύση εγκεφάλου....
Αυτό όμως που κρατάω είναι ο τρόπος σκέψης σας...τους ακούτε αδέρφια?? Δεν έχουν συναίσθηση του τι έχει γίνει ζουν αλλού....Δεν έχουν καταλάβει οτι τους χρησιμοποίησαν για να φοβήσουν και να τραμπουκίσουν κόσμο και να διαλήσουν μια ειρηνική διαδήλωση....Νομίζαν οτι ήταν η δουλειά τους να χτυπάνε παπούδες και παιδιά...
Ομως για όλο τον λαό πλέον είναι προδότες και ο κάθε δημοκρατικά σκεφτόμενος αντιλαμβάνεται οτι και αυτοι πρέπει βάση συντάγματος να δικαστούν διότι πλέον η χώρα θα έπρεπε να είχε πάει σε εκλογές μιας και λαική βούληση δεν υπάρχει και ο παπανδρέου με τη βία κρατάει την εξουσία....
Μία ομάδα αλητών είστε και όπως βλέπετε όλοι σας λιδορούν και απαιτούν την τιμωρία σας...Δεν θέλουμε τέτοια ζώα στην ΕΛ.ΑΣ οπου γίνονται υποχείρια του κάθε καταλύοντα το σύνταγμα...
Και ρε αλήτες γιατί ως τέτοιοι θα αντιμετωπίζεστε πλέον να βγείΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ....
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΥΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ??

Αναγνώστης

-------------
Φοβάμαι ότι ο κύριος παρουσιάζει μία εξιδανικευμένη, αλλά εν τέλει εικονική πραγματικότητα http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_9844.html. Καταρχάς ακόμα και αν ένας ΜΑΤατζής προκληθεί, οφείλει να μην απαντήσει με τους ίδιους τρόπους τους οποίους καταγγέλει. Είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, τον οποίο μάλιστα πληρώνουμε εμείς, και υποτίθεται έχει την εκπαίδευση, την οποία επίσης έχουμε πληρώσει εμείς, για να διαχειρίζεται ψύχραιμα τέτοιες καταστάσεις έντασης. Εχει άραγε εκπαιδευτεί και στο να πετάει πέτρες, να εκστομίζει βρισιές και να κάνει άσεμνες χειρονομίες στον κόσμο; Γιατί αυτά είδαμε από τους αστυνομικούς τις τελευταίες μέρες. Καταδεικνύουν άραγε αυτά επαγγελματισμό; Είναι αυτές θεμιτές πρακτικές από μέρους της Αστυνομίας; Κατά τη δικιά σου λογική θα έπρεπε και ένας εκπαιδευτικός αν βριστεί από έναν μαθητή να τον βρίσει και αυτός και αν κάνει ο μαθητής κάνει φασαρία να τον πλακώσει στο ξύλο. Κατά δεύτερον, ακόμα και αν δεχθούμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας επιβάλλεται και θολώνει το μυαλό και αντιδρά ο αστυνομικός άπ! ρεπα , επαναλαμβάνω πολύ κακώς, στους διαδηλωτές που δεν προκάλεσαν με κανέναν τρόπο γιατί πέταγαν δακρυγόνα και τους κατέβαζαν τα γκλομπ στο κεφάλι; Εκεί ποια ήταν η πρόκληση για να υπάρξει τέτοια βίαιη αντίδραση; Και μη μου πεις ότι δεν υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις, γιατί αυτή τη φορά όχι μόνο αυτά τα περιστατικά δεν ήταν οι εξαιρέσεις, αλλά έχουν καταγραφεί και σε δεκάδες video. Κατηγορείς λοιπόν τον συνάδελφό σου, αλλά μήπως εσύ έχεις πολύ πιο στρεβλή νοοτροπία για το ποιος είναι ο ρόλος του Αστυνομικού; Σε κάθε περίπτωση τις τελευταίες μέρεÏ! ‚ ξεπεράσατε εαυτούς στην προστασία των βουλευτών και βγάλατε τον πιο άγριο κομπλεξισμό στην διαχείριση της ασφάλειας των πολιτών. Και δυστυχώς για εσάς θα δείτε σύντομα τις επιπτώσεις των επιλογών σας και οικονομικά αλλά και κοινωνικά. Έχει άραγε πάθει ομαδική παράκρουση ο κόσμος που σας απαξιώνει μαζικά τις τελευταίες μέρες ή μήπως και εσείς κάτι δεν κάνετε καλά; Για ψάξτε το.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!