tromaktiko: Έλληνες του Εξωτερικού

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Έλληνες του Εξωτερικού



Απάντηση σε όλους αυτούς που τα 'βαλαν με τους Έλληνες του Εξωτερικού. Κύριοι. κυρίες, όλοι εσείς με τα φαρμακερά και άκρως υποτιμητικά σχόλιά σας... εις βάρος του Απόδημου Ελληνισμού, προσβάλλετε βάναυσα ένα μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων της Διασποράς!

Ντρέπομαι ειλικρινά για τα σχόλια κάποιων εδώ μέσα!

Κάποιοι αναφέρθηκαν ειρωνικά σε „σκορδαλιές“, κάποιοι στον τρόπο με τον οποίο εκφραζόμαστε, κάποιοι στην απαλλαγή της στρατιωτικής θητείας, κάποιοι άλλοι πάλι μας αποκάλεσαν, αν μη τι άλλο, λιποτάκτες, επειδή μεταναστεύσαμε, ενώ αυτοί παρέμειναν στις επάλξεις για να αγωνιστούν για την πατρίδα ...

Τι γελοία τα επιχειρήματα όλων αυτών! Τι γελοία και προσβλητικά συνάμα!

Λυπάμαι, αλλά είστε επικίνδυνα απληροφόριτοι κι ανίδεοι, κύριοι και κυρίες, που γράψατε τα σχετικά σχόλια. κι αυτό γιατί με τον τρόπο που εκφράζεστε δείχνετε πεντακάθαρα να μην ξέρετε, τα όσα πολίτιμα προσέφεραν, και συνεχίζουν να προσφέρουν, στην πατρίδα οι Έλληνες της Διασποράς.

Ο Ορίζοντάς σας μπορεί να ανοίξει με μιά απλή έρευνα στο Διαδίκτυο. Εκεί υπάρχει σωρία πληροφοριών για την προσφορά του Απόδημου Ελληνισμού στην οικονομία της πατρίδας, και όχι μόνο. Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε θα μπορούσατε κάλλιστα να ενημερωθείτε, αρκεί να πληκτρολογήσετε τις σχετικές λέξεις στην μηχανή αναζήτησης. Σας προτείνω να το κάνετε.

Αφήστε λοιπόν τις διάφορες μπουρδολογίες κι ενημερωθείτε πρώτα ή μάλλον βουτήξτε πρώτα την γλώσσα στο μυαλό, πριν πάρετε φόρα και γράφετε οποιεσδήποτε αρλούμπες σχετικές με μας τους Έλληνες του Εξωτερικού.

Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας!

Όχι, κύριοι και κυρίες, κάνετε μεγάλο λάθος. Είμαστε εκατό τα εκατό Έλληνες „ψυχή τε και σώματι“ και διατηρούμε άσβεστη την φλόγα της αγάπης προς την πατρίδα μας όλα αυτά τα χρόνια που λείπουμε στο Εξωτερικό. Αυτό μας κρατάει ζωντανούς!

Η Ξενητεία είναι βαριά κι όποιος δεν την έχει ζήσει δεν δικαιούται να μιλάει.

Σταματήστε λοιπόν να μας προσβάλετε! Είναι ντροπή να μιλάτε για εμάς έτσι!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!