tromaktiko: Απάντηση στο ''Υψηλή τιμή πάρκινγκ στο ISLAND''

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο ''Υψηλή τιμή πάρκινγκ στο ISLAND''



...και εν πασει περιπτώσει, οταν εχεις πληρώσει ενα σεβαστό ποσό στο island για φαγητο (αποκλείεται να πληρωσες κάτω απο 150, συν ότι ποτά ήπιες), από τον παρκαδόρο πήγες να κάνεις οικονομία?
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/island_8587.html)
Στο κάτω-κάτω ρε φίλε κι αυτός ενα παιδάκι ειναι που όλο το βράδυ παρκάρει αυτοκίνητα για ενα μεροκάματο! Δηλαδή 3 ευρώ? Ελεος... ζεις ακόμα στην εποχή της δραχμής φαίνεται, παρόλα αυτά ότι το ορεκτικό στο island εχει 15 ευρώ δεν το σχολίασες.

Εγω προσωπικά 10 ευρώ δίνω στα παρκινγκ (εσύ γκρινιάζεις για τα 2 παραπανίσια). Εαν δεν είχα α) δε θα πήγαινα στο island ή β) αν επρεπε ντε και καλα να πας island παρκαρε το στο δρόμο και περπάτα.

Παντως κατα καιρούς βλέπω στο site και διαμαρτύρονται κόσμος για αδικες χρεώσεις κλπ κλπ.

Καταλαβαίνετε ότι ζούμε σε μια ελεύθερη αγορά? Εαν εγώ θέλω να βγώ να πουλήσω 1 ρολό κωλόχαρτο για 500 ευρώ είναι δικαίωμά μου, όπως και δικαίωμα του καταναλωτή να μην το αγοράσει και στο τέλος να μου μείνει το προϊόν στο χέρι. Σε κάθε πόλη, σε κάθε χώρα και σε κάθε προϊόν υπάρχουν τα φθηνά και τα ακριβά. Δε μπορεί να ειναι όλα για όλους, τι να κάνουμε... Υπάρχει κόσμος που θα παει στο island, υπάρχει αυτός που θα παει σε χασαποταβέρνα και υπάρχει κι αυτός που θα πάρει το liar jet και θα παει στο monaco να τσιμπήσει κάτι στο cafe de paris! Υπάρχει αυτός που θα οδηγά smart κι αυτος που θα οδηγά mercedes. Και πιο πανω (οικονομικά) αυτός που θα οδηγά rolls royce. Δεν κατάλαβα, που ειναι το κακό? Δε μπορούμε να κάνουμε τα πάντα... Ας κανουμε αυτό που επιτρέπει του καθενός το βαλάντιο και να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν και συνάνθρωποί μας που δεν έχουν να φάνε ΟΥΤΕ σε σουβλατζίδικο.

Τέλος, να σημειώσω οτι η νοοτροπία "μα η κοκα κόλα στο περίπτερο εχει 1 ευρώ και στο club την πουλάνε 5" ειναι λάθος, γιατι θα απαντήσω "τότε ρε φίλε πήγαινε να την πιεις έξω απ' το περίπτερο την άλλη φορά, τι πας σε club?"

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!