tromaktiko: Απάντηση σε σχόλια για στρατιωτικούς στην πλατεία

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Απάντηση σε σχόλια για στρατιωτικούς στην πλατεία



Είπες "κύριε¨μπάτσε (γιατί το αστυνομικός τελείωσε για μένα) ότι σε στείλανε στο σύνταγμα να το προστατέψεις, (αναφέρεται στο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_5818.html και http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_8267.html) έτσι το...
προστατεύεις εσύ? Χτυπώντας και ρίχνοντας χημικά σε γυναικόπαιδα?αυτή είναι η δουλεία σου? Είπες ότι δεν βλέπουμε ότι σας πετάγανε πέτρες, τα είδαμε και πολύ καλά, εσύ όμως γιατί ανταπέδωσες την πέτρα? Είπες ότι δεν προσπαθήσαμε να σταματησουμε τους κουκουλοφόρους,προσπαθήσαμε,άλλα όταν αντιδράτε έτσι στον κόσμο που δεν έχει καμία σχέση είναι λογικό και ο κόσμος να αντιδράσει και να τους αφήσει να κάνουν το παιχνίδι τους.Εσύ που άπειρες φορές σου έχει δοθεί η ευκαιρία να τους πιάσεις γιατί δεν το έκανες? Μήπως γιατί μέσα σε αυτούς είναι δικοί σας?μήπως γι αυτό παίρνετε εντολές να μην τους κάνετε τίποτα? Με ρωτάς για τον μπάτσο που κόπηκε το δάχτυλο του, να θυμίσω ότι κόπηκε από την κρότου λάμψης που πήγε να ρίξει,και όχι από κουκουλοφόρους? Να θυμίσω ότι ανοίξατε άπειρα κεφαλια με τα γκλόπ και τις πέτρες που ανταποδίδατε? (βλέπεις ο απλός λαός δεν ηταν εφοδιασμένος με κράνη) εμείς τι θα πούμε στις οικογένειές τους? Συμφωνώ ότι αυτοί που ευθύνονται είναι οι πολιτικοί και η ηγεσία σας,αλλά αν διάβαζες καλύτερα τι έγραφα στο πρώτο άρθρο θα έβλεπες ότι είπα "ξέρω και εγώ από εντολές,δεν χρειάζεται να ρίξεις τα χημικά μέσα στον κόσμο, ρίξτα πιο δίπλα, δεν χρειάζεται να χτυπήσεις αυτόν που δεν κρατάει τίποτα στα χέρια".Κάντε κάτι από μόνοι σας να αλλάξετε την γνώμη του κόσμου για εσάς.έχετε ψυχολογικά και πολλά.Τέλος για να απαντήσω και στον κύριο μου λέει ότι και οι ένοπλες δυνάμεις είναι το ίδιο,σε πληροφορώ ότι τα καψόνια σε φαντάρους έχουν σταματήσει εδώ και καιρό(εκτός αν θεωρείς καψόνι το να καθαρίσεις την τουαλέτα που εσύ χρησιμοποιείς), να σε πληροφορήσω ότι δεν είμαι ούτε ΕΠΟΠ, ΕΠΥ που όπως λες μπήκαν με την εκάστοτε κυβέρνηση και συμφωνώ με αυτό και είναι μεγάλο πλήγμα για τις Ε.Δ, είμαι από στρατιωτική σχολή και μετά από 9,5 χρόνια υπηρεσίας παίρνω 1100ευρώ και όχι 1600 όπως λες.(μάθε πρώτα πριν ανοίξεις το στόμα σου), λες ότι οι αστυνομικοί τουλάχιστον πιάνουν κανέναν κλέφτη, και μετά το είπες κανέναν, και εμείς τίποτα, ξεχνάς ότι στις μεγάλες φωτιές είχε βγει ο στρατός έξω, ξέχασες ότι σε πλημμύρες βγαίνει ο στρατός έξω, δε ξέρεις μάλλον ότι το ναυτικό κάθε χειμώνα κάνει πόσες διασώσεις και σώζει πολίτες σε πολύ επικίνδυνες συνθήκες, ή μήπως νομίζεις ότι τους σώζει το λιμενικό με τα σκαφάκια που δεν βγαίνουν πάνω απο 5 μποφόρ. Θα μπορούσα να σου πω πολλά άλλα ακόμα, αλλά δεν χρειάζεται εγω ξέρω ποια είναι η δουλεία μου και ξέρω αν την κάνω καλά, και για να κλείσω αυτά τα κόμπλεξ που λες ότι έχουμε δεν υπάρχουν πια, ή αν υπάρχουν είναι ελάχιστα από κάποιους αναγκέφαλους, και ντρέπομαι και γι αυτούς όπως και για όλους τους μπάτσους.

Υ.Σ. Ήτανε πάρα πολλοί στρατιωτικοί αυτές τις μέρες στο Σύνταγμα και η συντριπτική πλειοψηφία είναι μαζί με τον λαό και όχι απέναντί του. Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα στις Ε.Δ.δεν είναι όλοι βολεμένοι φίλε μου.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!