tromaktiko: Απάντηση για "οι απόψεις για τους ιδιοκτήτες ταξί"

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Απάντηση για "οι απόψεις για τους ιδιοκτήτες ταξί"



Η κυβέρνηση απλώς έχει καταφέρει τον στόχο της.Να σφαχτούμε μόνοι μας.Απαλευθέρωση αγαπητέ φίλε ισχύει σε όλη την Ευρώπη!
(αφορά: Οι απόψεις για τους ιδιοκτήτες ταξί) Οι ιδιοκτήτες ταξί ζητάνε απελευθέρωση,με πληθυσμιακά κριτήρια όμως.ΌΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.Εάν λοιπόν δεν γνωρίζεις το θέμα καλό θα ήταν να διαβάσεις 5 πράγματα και να μην είσαι δογματικός.Εσένα θα σου άρεσε να δεις αύριο στην Αθήνα 20.000 ταξί?Πιστεύω πως όχι.
Όσον αφορά το παράδειγμα με τους σουβλατζίδες ήταν τελείως άτοπο.Εκεί υπάρχει ανταγωνισμός.Κάνεις καλύτερη τιμή απ' τον διπλανό σου και κατ' επέκταση το δικό σου μαγαζί πιάνει ενω του διπλανού όχι.Το ταξί έχει ενιαίο κόμιστρο. Στο θέμα δε των υπηρεσιών, χρειάζονται βελτιώσεις,οπότε σε αυτό δεν διαφωνώ. Τέλος να σε ενημερώσω ότι το πρώην υπουργός είχε συμφωνησει,είχε υπογράψει,είχαν πάρει και την περιβόητη έγκριση της ΤΡΟΙΚΑ και προχωρούσαν μέχρι τον νυν υπουργό κ.Ραγκούση.Αν όλα αυτά τα βλέπεις λογικά εγώ πάω πάσο.Τέλος αν βρεις λίγο χρόνο κοίταξε λίγο την δήθεν απελευθέρωση σε άλλους κλάδους και το ξανασυζητάμε.Και πάλι συμφωνώ οτι πολλοί δεν θεωρούνται σωστοί επαγγελματίες αλλά με τους ανάλογους σωστούς κανόνες πιστεύω ότι θα διορθωθεί ο κλάδος κατά πολύ.
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!