tromaktiko: Μ.Α.Τ. (Μονάδα Ανδρίκελων Τρομοκρατών)

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Μ.Α.Τ. (Μονάδα Ανδρίκελων Τρομοκρατών)



Διαβάζοντας το άρθρο "Περι επεισοδείων" που υποτίθεται ότι το έγραψε Ματατζής (!!!) με πιάνουν τα γέλια για να μην με πιάσουν τα κλάματα! (αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_8874.html )

Και λέω υποτίθεται γιατί το κείμενο το έχει γράψει κάποιος με νοημοσύνη, έστω και υποτυπώδη. Και πιστεύω πως ανθρώπινη νοημοσύνη δεν συναύδει με την λέξη Ματατζής...

Σε αυτό καθ'αυτό το κείμενο τώρα:
ο ηπιότερος τρόπος αυτοπροστασίας είναι τα χημικά. Στην είσοδο του Μετρο που οι πολίτες ήταν εγκλωβισμένοι σαν τα ποντίκια και τους πεθάνατε στα χημικά ποια αυτοπροστασία διακυδευόταν;
Όταν μπροστά σας τραγουδούσαν άοπλοι πολίτες και χόρευαν, χωρίς μάσκες, χωρίς ρόπαλα, ποια αυτοπροστασία σας ώθησε να τους πετάξετε αναρίθμητα λυγμένα χημικά; Τραγουδούσαν πολύ φάλτσα και χαλάγανε την ακουστική σας;;; Τα χημικά μέσα στα μαγαζιά στο μοναστηράκι τι αυτοπροστασία προσέφεραν; Θα μας τρελάνετε στο τέλος!

Μετά από ενα μηνα διαμαρτυριών εμφανίζονται οι γνωστοί άγνωστοι και με την βοήθεια των ΜΑΤ διαλύουν τις ειρηνικές πορείες και συγκεντρώσεις. Την μια μέρα συλλαμβάνεται κουκουλοφόρος με αστυνομική ταυτότητα! Την άλλη μέρα ακροδεξιοί υπάλληλοι της ΕΘΕΛ με μάσκες και καδρόνια τυγχάνουν προκλητικής περιποίησης και προστασίας από ΜΑΤατζήδες. Μάλιστα εισέρχονται στον χώρο του προαυλίου της Βουλής! Αυτο δεν είναι Σταση;;; Αααα... ξέχασα δεν είναι, αφου τα "παιδιά" είναι ασφαλίτες ματατζίδες και αυτοί!

Τόσα χρόνια η ίδια ιστορία με τους κουκουλοφόρους! Δεν τους πιάνετε γιατί πολύ απλά η προβοκάτσια και από αυτους και από σας σχεδιάζεται, στήνεται και εφαρμόζεται στην ίδια αίθουσα της ΓΑΔΑ που μαζί παίρνετε εντολές!

Τα δήθεν οτι τους πιάνετε και μετά τους αφήνει η δικαιοσύνη τα ακούω βερεσέ αφού οι δικογραφίες με τις κατηγορίες σχηματίζονται κατά την προσαγωγή και την μετατρέπουν σε σύλληψη!

Και πάμε και στο κορυφαίο που έγραψες (το σκέφτηκες κιόλας;) για τα περιστάτικά με τους αθώους πολίτες και τα "λάθη" στις επιχειρήσεις. Είναι καθήκον δικό σου και των ανωτέρων σου που σε εκπαίδευσαν και σε αξιολογούν σε κάθε επιχείρηση να έχετε την ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ να διαχωριζετε τους αθώους από τους επικίνδυνους! Να διατηρείτε την ψυχραιμία σας! Να συγκρατείτε τα ΖΩΟΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΣΑΣ! Αλλά πως να συγκρατήσεις ενα ζώοοο; Α:ν δεν μπορείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε τέτοιες στιγμές ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ δεν κάνεις ούτε καν για αυτή τη δουλειά, πήγαινε στο σπίτι να πλένεις τα πιάτα σου και άσε την γυναίκα σου να βγεί έξω να δουλέψει!

Και κάτι τελευταίο για τους σκοπευτές! Δεν σας συμφέρει για τον απλό λόγο οτι το μπάχαλο πρώτοι εσείς το δημιουργείτε. Σκέψου λοιπόν το σενάριο να αρχίσουν οι ΜΑΤατζήδες να πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα από πυρά σκοπευτών... Εμένα θα μου άρεσε πάντως μια τέτοια εξέλιξη, όσο ωμό και αν ακούγεται...

Μάθε λοιπόν ότι για τους πολίτες αυτής της χώρας εσείς τα 3000 ανθρωπόμορφα τέρατα που βαράγατε επί δικαίων και αδίκων συγκαταλέγεστε μαζί με τους 300 της βουλής στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της χώρας... Και το νέο ΓΟΥΔΙ δεν αργεί....

Ενας τσαντισμένος αναγνώστης - πολίτης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!