tromaktiko: Περί του: "Δεν πιστεύουμε σε φυλές, πατρίδες και θρησκείες"

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Περί του: "Δεν πιστεύουμε σε φυλές, πατρίδες και θρησκείες"



Οι Έλληνες έχουμε κοινά τρία πράγματα: Θρησκεία, Γλώσσα, Φυλετική καταγωγή. Δικαίωμα του καθενός να έχει αντίθετη άποψη, αλλά η Πραγματικότητα είναι...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_8462.html) μία και δεν αλλάζει σύμφωνα με τις "ιδέες" και τις "προτιμήσεις" καθενός μας. Όσοι/ες δεν πιστεύουν στα ανωτέρω τρία κοινά μας, δυστυχώς δεν μπορούν να είναι Πατριώτες. Διότι, η Πατρίδα είναι κάτι που είτε το έχεις στην καρδιά σου, είτε δεν το έχεις. Δυστυχώς, ο πιό περίλυπος άνθρωπος ε! ίναι ο χωρίς Πατρίδα, ο απάτρις.
Τώρα, αυτοί που δεν νιώθουν τις έννοιες Φυλή, Γλώσσα, Θρησκεία προσπαθούν να πείσουν τους υπολοίπους, αυτούς που έχουν πολλά κοινά και νιώθουν τις έννοιες αυτές, να αλλαξοπιστήσουν. Ε, λοιπόν, δεν θα τους κάνουμε κανένα τέτοιο χατήρι. Το μοναδικό που μπορούμε να τους παράσχουμε -πάντα με την θέλησή τους- είναι μαθήματα πραγματικότητας και όχι φαντασίας.
Επειδή η Ελλάς υπάρχει πολύ πριν από όλους εμάς.
Επειδή η Ελλάς για να παραμείνει Ελλάς, χύθηκε πολύ Ελληνικό αίμα.
Επειδή είμαστε ο μοναδικός λαός με τόσο μακραίωνη Ιστορία.
Επειδή ο σημερινός Πολιτισμένος κόσμος είναι ο Δυτικός κόσμος.
Επειδή ο Δυτικός κόσμος είναι παρακλάδι του Ελληνικού.
Επειδή μόνο στον Δυτικό κόσμο έχει αξία η ανθρώπινη ζωή. (Η Ιαπωνία διατείνεται πως ο πολιτισμός της είναι Δυτικός και όχι Ανατολικός, τυχαίο; )
Επειδή εάν δεν υπήρχαν οι πρόγονοί μας οι Έλληνες, οι άλλοι, αυτοί που θα ζούσαν σήμερα, θα ήταν στο επίπεδο των λοιπών ζώων.
Παρακαλώ να σταματήσουν αντιστόρητα άτομα να γράφουν και να αναρτούν τις φαντασιοπληξίες τους ως αληθή γεγονότα.
Ο λόγος που το ζητώ δεν είμαι εγώ. Ούτε και άλλοι που γνωρίζουνε πάνω κάτω το τί τους γίνεται. Αλλά υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι πραγματικά δεν γνωρίζουν. Και αυτούς τους παραπλανείτε.

Αναγνώστης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!