tromaktiko: Άργησαν... στο ZEFIROS πρώην ZEPELIN

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Άργησαν... στο ZEFIROS πρώην ZEPELIN



Έθχες το βράδυ ημέρα Δευτέρα πήγαμε οκτώ άτομα (τα 5 τουρίστες από Αυστραλία )να πιούμε ένα ποτάκι στο ZAFIRO πρώην zeppelin .
Έρχεται ο σερβιτόρος παραγγέλλνουμε, περάσανε 40 λεπτά πουθενά η παραγγελία μας!! Ρωτάμε το σερβιτόρο , θα σας τα φέρω μας απαντάει . Περνάνε αλλά 20 λεπτά τίποτα… σηκώνομαι και πάω σε ένα άλλο σερβιτόρο του λέω ότι έχω και μικρό παιδί δεν μπορώ να περιμένω , που καθόμαστε κ.α. Μετά από 10 λεπτά έρχεται η μίση παραγγελία !!! ξανά παραπονιόμαστε !! φέρνουν τα υπόλοιπα αλλά πάλι έλλειπε το ένα ποτό !!! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ η παραγγελία σας λόγο ότι γίνετε on line με την καφετέρια χάθηκε!! Ξαναπείτε μου τι άλλο παραγγείλατε !! φυσικά και φύγαμε δυσαρεστημένοι και στενοχωρημένοι αφού είχαμε να απολογηθούμε και στους τουρίστες για την κατάντια του συγκεκριμένου μαγαζιού μαζί με τρεις αποδείξεις που αφορούσε ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ..

ΦΥΣΙΚΑ και με χάσατε από πελάτη. Όχι ότι σας ενδιαφέρει από ότι κατάλαβα! Τουλάχιστον μη λέτε τέτοιες δικαιολογίες στον κόσμο! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΙΑ ΤΡΙΓΥΡΩ!! ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ !

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!