tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ "Μας πιάσανε κορόιδα..."

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ "Μας πιάσανε κορόιδα..."



Οι τιμες στην αποδειξη ειναι οντως τσουχτερες για την περιοχη, αλλα δεν μπορειτε να κατηγορειτε την καφετερια.(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_4772.html)
Δεν μπορουσατε να ζητησετε ενα καταλογο πριν παραγγειλετε να δειτε τις τιμες? Ωστε να περνατε κατι φθηνοτερο ή ακομα καλυτερα να φευγατε και να πηγαινατε αλλου, ενα σωρο καφετεριες εχει στη Φιλαδελφεια.
Επισης, επειδη προπερσι και περυσι τις μισες φορες που πηγαινα για καφε επαιρνα freddoccino, ΠΑΝΤΑ μα παντα πληρωνα εξτρα το σιροπι. Απο καφετεριες κυριλε μεχρι μικρες συνοικιακες και ποτε δεν ηταν κατω απο 20 λεπτα η χρεωση. Οποτε αν ειναι κατι που παραγγελνετε συχνα αποκλειεται να μη σας το εχουν χρεωσει ποτε. Εκτος αν μιας κι απ'οτι καταλαβα δεν τσεκαρετε καταλογο και το βαζουν στην αποδειξη μαζι με τον καφε και δεν το εχετε παρει χαμπαρι.
Tην επομενη φορα, ειτε σε καφετερια ειτε σε εστιατοριο, κλαμπ κτλ ζηταμε καταλογο και πραττουμε αναλογως δεν γκρινιαζουμε εκ των υστερων λες και σας επεβαλαν τις υπηρεσιες τους εν αγνοια σας.


Αναγνωστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!