tromaktiko: Απάντηση σε: "Eurobank και... χρέη"

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Απάντηση σε: "Eurobank και... χρέη"



Φιλε δυστυχως εισαι και εσυ ενας απο αυτους που καθημερινα κατηγορω για την καταντια της χωρας μας. Μαλλον για να ειμαι πιο σωστος για την καταντια του νεοελληνα.
Αρχικα θεωρω πως αποκλείεται να εισαι ανεργος απο το 2004. Αρα γιατι δεν εκανες κατι τοτε να εξοφλησεις ή τουλαχιστον να διακανονίσεις το χρεος σου?
Μαλλον γιατι ειπες και εσυ οπως οι περισσοτεροι ελα μωρε δεν βαριέσαι καποια στιγμη θα την εξοφλησω. Σιγα τωρα μην πεινασει η τραπεζα. Σιγουρα δεν θα πεινάσει, αλλα δεν ηξερες οτι οταν θελει και αν θελει θα στα παρει και διπλα μαλιστα? Το ηξερες...Και οχι μονο το ήξερες, αλλα το ειχες υπογραψει κιολας κατα την εκδοση της καρτας σου.
Συνεχιζουμε...Μας λες τωρα οτι παίρνεις 800 ευρω. Αρα λογικα και πριν έπαιρνες καπου τοσα ή αν θελεις λιγα παραπανω μιας και τοτε δεν ειχαμε την υποτιθέμενη κριση. Ας πουμε οτι έπαιρνες τα διπλα, δηλαδη 1600. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΩΤΟς ΤΩΝ 1800 ΕΥΡΩ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 10.000 ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ? Μηπως εκανες και εσυ την ζωη του πλουσιου που εκαναν οι περισσοτεροι και σημερα τα βαζουν με τις τράπεζες γιατι τους ζητάνε πισω τα "δανεικα"?
Sorry, αλλά δεν σε λυπαμαι. Ετσι οπως εστρωσες θα κοιμηθεις. Ειναι απαραδεκτο η τραπεζα να βαζει χερι στον λογαριασμό σου, αλλα και αυτη απο καπου πρεπει να καλυφθει. Μπορεις να κινηθεις νομικα εναντιον της, αλλά και λαθος να βγει η τραπεζα για τον τροπο με τον οποιο σου πηρε καποια χρωστουμενα, θα σου πουν "καλα ρε φιλε, χρωστας 10.000 κανεις και τον εξυπνο?"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!