tromaktiko: Τα παραμύθια της Forthnet ΤΕΛΟΣ!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Τα παραμύθια της Forthnet ΤΕΛΟΣ!



Θα ήθελα να καταγγείλω το τσίρκο που λέγεται Forthnet γιατί ειδικά την περίοδο που ζούμε, πρέπει να προσέχουμε σε ποιον δίνουμε τα ωραία μας λεφτουδάκια.

Εδω και ενα περιπου μηνα εχω προβλημα με το ιντερνετ.Συχνες αποσυνδεσεις, αργες ταχυτητες κλπ. δεν εφτανε ομως μονο αυτο, αλλα εδω και 3 μερες δεν εχω και τηλεφωνο. Μιλωντας με την τεχνικη υποστηριξη της Forthnet παίρνω απαντησεις οτι φτιαει το τηλεφωνο μου. Δηλαδή ξαφνικα χαλασε το τηλεφωνο. Οκ.. Δεκτό. Γινεται ομως να χαλσουν και τα δυο τηλεφωνα που εχω? στη πιο προσφατη επικοινωνια μου μαζι τους, μου ειπαν καινουριο παραμυθι. Οτι φταιει η εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου.Δηλαδη ως δια μαγειας μου χαλασανε δυο τηλεφωνα, ενα μοντεμ, και ολοκληρη η καλωδιωση του σπιτιου??? Παμε καλα? Εγω λοιπον θα φερω ηλεκτρολογο να μου κοιταξει ολο το σπιτι, και θα πληρωσω για αυτο φυσικα.. Ομως αν αλλαξω καλωδια και συνεχισω να μην εχω τηλεφωνο.. ποιος θα μου πληρωσει τα κερατιατικα του ηλεκτρολογου? Με καλυπτει καποιος νομος? Θα μου τα πληρωσει η παραμυθατζου Forthnet? Γιατί είμαι 100% σίγουρος οτι είναι θέμα Forthnet ή κάτι τρέχει με τα καλωδια του ΟΤΕ.
Μπορεί καποιος να με συμβουλεψει τι πρέπει να κάνω?

Όταν μπήκα στο σπιτι είχα ταχύτητα 6mbit και μια εβδομάδα μετά έπεσε στα 3 χωρίς βέβαια η Forthnet να το παραδέχεται αυτο. Μας βγάζουν και τρελους δηλαδή.


Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!