tromaktiko: Σχετικά με: Σε ολα τα post που αναφέρονται στην ΕΛ.ΑΣ.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Σχετικά με: Σε ολα τα post που αναφέρονται στην ΕΛ.ΑΣ.



Αξιότιμε Κύριε φρουρέ της έννομης τάξης, λέμε τώρα. Διαβάζοντας αυτό το υπηρεσιακό σου παραλήρημα θα ήθελα να σου επισημάνω τα εξής:
Αφορα http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/post.html
1ον. Σε όλο αυτό που διάβασα κατάλαβα ότι ο μοναδικός σου σκοπός και μέλημα είναι να μη γίνει ντου στη Βουλή και σκοτώσουν αυτούς που υπηρετείς . Αυτούς που έγλυφες για να σε βάλουν εκεί και με 700€ το μήνα σε μεταμόρφωσαν σε ένα άβουλο δολοφόνο ο οποίος για 700€ χτυπάει, βρίζει,ρίχνει ασύστολα χημικά και μπορεί και να σκοτώσει ακόμα άνδρες, γυναίκες, γέρους, ακόμα και παιδιά, προκειμένου να προστατέψει τα αφεντικά του. Κύριε πραιτοριανέ φρουρέ του σάπιου αυτού καθεστώτος που λυμαίνεται την πατρίδα μας. Κύριε δολοφόνε των 700€ είναι αλήθεια ή! όχι ότι στην εκπαίδευσή σας η αρχή σας είναι ότι κάτω από το γκλοπ είναι όλοι ίδιο; Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι σε αυτές τις τελευταίες διαδηλώσεις ρίχνατε χημικά μέσα στο σταθμό του μετρό ακόμα και στο σουβλατζίδικο του Μπαϊρακτάρη στο Μοναστηράκι. Αλήθεια ποιά διαφορά μπορείς να δεις, όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, με τους τρομοκράτες της Αλ Κάϊντα που επιχειρούν στις αγορές και πεθαίνουν παίρνοντας μαζί τους αθώους ανθρώπους; Σε διαβεβαιώ ότι δεν πρέπει να βρίσκεις καμία. Παρά μόνο το ότι εσύ στο τέλος είσαι ζωντανός. Όπως όλοι οι  πληρωμένοι δολοφόνοι- τρομοκράτες ‚, Κάρλος το Τσακάλι, ένα πράγμα αλλά για 700€.
Άσε λοιπόν φίλε δολοφόνε των 700€ τις υποδείξεις στους υγιώς σκεπτόμενους συμπολίτες μας και κάνε την αυτοκριτική σου σχετικά με το ποιος είσαι.
Γιατί αν ψάξεις βαθιά μέσα σου, με όσο σου έχουν αφήσει από την πλύση εγκεφάλου τα αφεντικά σου, την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε μία διαδήλωση σαν και αυτή ΕΙΡΗΝΙΚΉ και πάρεις εντολές να δείρεις και να σκοτώσεις αθώους και όχι τους κουκουλοφόρους συναδέλφους σου που δημιουργούν τα επεισόδια, τότε θα παρατήσεις μάσκα και ασπίδα και θα πας από την άλλη πλευρά. Στην πλευρά αυτών που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο. Αλλιώς θα παραμείνεις ένα άβουλο πιόνι του συστήματος έχοντας την κατακραυγή και την περιφρόνηση του κόσμου. Ο οποίος όπου σ! ε συναντά θα σε φωνάζει μπάτσο δολοφόνο.

Αναγνώστης

---------------------------

Είμαι και εγώ όπως και πολλοί συνάνθρωποι μου ένας νέος 27 χρονών χωρίς δουλεία και χωρίς μέλλον. Μέλλον το οποίο έχουν προσχεδιάσει άλλοι για μένα και μου το πλασάρουν σαν το μόνο σωστό αλλά και μοναδικό πράγμα που πρέπει να ακολουθήσω. Οπως τοσοι χιλιαδες κοσμου ετσι και εγω δεν συμφωνω και τι κανω γι’αυτό? Βγαίνω να διαδηλώσω ήρεμα και πολιτισμένα και η απάντηση των ΜΑΤ και της ΕΛ.ΑΣ φίλε και συνάνθρωπε μου ποια είναι? Να μου πετάξει τόνους χημικών να με βαρέσει και να με προπηλακίσει γιατί είχα την χαζή ιδέα πως θα πετύχω κάτι μ’αυτή την διαμαρτυρία μου. Σίγουρα σε καταλαβαίνω που λες ότι δεν μπορείς να παρακούσεις τις εντολές των ανωτέρων σου, αλλά ποιες είναι αυτές οι εντολές? Να βαρέσεις τους αθώους? Να κλείσεις τους εθελοντές γιατρούς μέσα στο Μετρό και να τους πετάς χιλιάδες χημικά για να μην βγουν έξω? Να χτυπήσεις με τόσο μίσος των άνθρωπο που σε παρακαλούσε να μην το κάνεις? Σίγουρα όχι! Ομολογώ και συμφωνώ μαζί σου ότι αυτοί που πρέπει να τιμωρηθούν είναι αυτοί που δημιουργούν τα επεισόδια και εσύ τι κάνεις γι’αυτό? 17 συλλήψεις στους 2000 ταραξίες που οι ανώτεροι σου βγηκαν στις τηλεορασεις και ειπαν πως υπηρχαν! Σιγουρα δεν μπορεις να με αφησεις να μπω στη Βουλη αλλα δεν μπορεις και να καθεσε αδιαφορος να με χτυπας και να μου λες πως οι εντολες είναι εντολες! Ειπες πως πρεπει να μαζεψουμε υπογραφές και να κάνουμε κάτι που πραγματικά θα αλλάξει την κατάσταση! Εγώ το έκανα! Όπως και χιλιάδες κόσμος μαζί μ’εμένα! 3 μέρες πριν και αυτό που πήρα σαν αντάλλαγμα ήταν ωμη βία! Οπότε μην μου λες για ριζικές αλλαγές φίλε και συνάνθρωπε μου, ριζικές αλλαγές χρειάζονται οι άνθρωποι που βολεύονται μ’αυτό που είναι και κρύβονται πίσω από φτηνές δικαιολογίες για να μην χρειαστεί να κουνήσουν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι.
Αυτά προς το παρόν! Εύχομαι ολόψυχα να ταρακούνησα τις συνειδήσεις κάποιων λογικά σκεπτόμενων ανθρώπων!
Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα γρήγορα! Μακάρι...

Αναγνώστης
-----------------
Σχετικά με το άρθρο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/post.html του ΜΑΤατζή.

Κάποιος είχε γράψει ότι στα ΜΑΤ βάζουν εκείνους με χαμηλό IQ και πιθανότατα με αυτά που διαβάζω έχει δίκιο.

Λες ότι έχεις χτυπήσει πολλές φορές συνανθρώπους σου και το έχεις μετανοιώσει. Αν γινόταν μια δύο φορές το καταλαβαίνω, αλλά όταν το κάνεις κατ' επανάληψη αυτό είναι ηθελημένο. Εκτός αν έχεις προβλήματα ανεξέλεγκτου θυμού, οπότε δύο πράγματα πρέπει να κάνεις. Πρώτον θεραπεία και δεύτερον να ζητήσεις από την υπηρεσία σου να σε απαλλάξει από τα ΜΑΤ και να πας σε δουλειά γραφείου. Γιατί για να συναναστρέφεσαι με πολίτες δεν κάνεις, είσαι επικίνδυνος!!!
Λες ότι εκτελείς εντολές. Αυτό νομίζεις ότι σε απαλλάσσει; Μήπως η εντολή λέει βαράτε στο ψαχνό, ή ανοίξτε κεφάλια, ή ρίξτε ληγμένα δακρυγόνα; Αν υπάρχει τέτοια επίσημη εντολή δώσε μου το έγγραφο να το πάω στα διεθνή δικαστήρια. Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο να εκτελέσει τις εντολές και είμαι σίγουρος ότι κάποιο από εσάς, μόνο την ασπίδα κρατάτε, όχι το γκλοπ, ώστε να μην μπορέσει να κάνει ζημιά σε κάποια στιγμή "αδυναμίας".
Λες άμα μπούμε στην βουλή μπορεί να σκοτώσουμε κάποιον. Νομίζεις ότι απέναντί σου έχεις εγκληματίες; Απλούς πολίτες έχεις που ο στόχος είναι να διώξουν τους πάντες από την βουλή γιατί κανένας τους δεν είναι άξιος να βρίσκεται εκεί.
ΔΝΤ να βγάλουν ρυθμίσεις εις βάρος των πολιτών, γιατί πολύ απλά δε θα έχουν να φάνε μετά. Εδώ τι; ΞΥΠΝΑ!!
Το χειρότερο από όλα που κάνεις είναι ότι συγκρίνεις τους διαδηλωτές με τους Τούρκους!!! Άκουσον άκουσον. Εδώ αρνούμαι να σχολιάσω. Προχωράς στο να λες στους άλλους ότι αν δε τους αρέσει η πατρίδα τους να γίνουν μετανάστες!!! Αυτά τα "μαργαριτάρια" που ξεστομίζεις να ξέρεις ξεπερνούν τα όρια.
Φοβάσαι μην και δεν εκτελέσεις εντολές μπας και χάσεις τη δουλίτσα σου, όταν απέναντί σου έχεις συνανθρώπους σου που ήδη έχουν χάσει την δουλειά του και λιμοκτονούν. Και μάλιστα τα λες απροκάλυπτα. Δε καταλαβαίνεις, ή είσαι πολύ μικρός για να καταλάβεις.

Άνοιξε τα μάτια σου λοιπόν και μη κάθεσαι και γράφεις πράγματα που θα μετανιώσεις. Γιατί τέτοιος τύπος είσαι. Πρώτα πράττεις και μετά σκέφτεσαι. Άρα είσαι επικίνδυνος. Τουλάχιστον οι ΜΑΤατζήδες που βαρούν ξέρουν τι κάνουν, τέτοιοι άνθρωποι είναι. Εσύ προσπαθείς να τα δικαιολογήσεις κιόλας. Κατάλαβέ το δε γίνεται να είσαι και με τις δύο πλευρές.
Θα μπορούσα να γράψω και πολλά άλλα, αλλά δε νομίζω ότι αξίζει, μια και το μυαλό σου είναι κολλημένο και δεν έχεις την φαιά ουσία να τα κατανοήσεις.

Υ.Γ. Και μη μου πεις ότι διαβάζοντας αυτό το κείμενο, δεν σου ήρθε η εικόνα να με έχεις μπροστά σου και να μου ρίξεις δύο-τρεις γκλοπιές γιατί δε θα σε πιστέψει κανείς.

Αναγνώστης
-----------------------

Αφορά τα http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/post.html
και http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_3525.html
Φίλε αστυνομικέ,συνάδελφε όπως με αποκαλείς αν και πάντα διαφωνούσα με αυτό,έχω βαρεθεί να διαβάζω δακρύβρεχτες αναρτήσεις απο πολλούς αστυνομικούς,τους οποίους βέβαια δεν μπορώ να ξέρω αν είναι όντως στρατιωτικοί.Κάνεις βέβαια αυτοκριτική και γράφεις ως μορφομένος άνθρωπος,σε αντίθεση με πολλούς άλλους που πόσταραν εδώ και αυτό είναι προς τιμήν σου.Όμως δεν μπορώ να δεχθώ την μόνιμη δικαιολογία "να αρνηθώ διαταγή" και το "δεν μπορούμε να τους πιάσουμε".Να ξέρεις πως όποια διαταγή είναι παράνομη,όποιος και να σου την έχει δώσει,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ΅,τέλος.Δηλαδή αν ερχόταν ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ή ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. να πυροβολήσεις και να σκοτώσεις κάποιον,θα το εκτελούσες "επειδή είναι διαταγή;".Για το αν μπορείτε να τους πιάσετε,δεν ξέρω,δεν έχω καταστείλει διαδήλωση ποτέ να ξέρω πόσο εύκολο είναι.Θεωρώ όμως πως είναι θέμα εκπαίδευσης και η δική σας είναι χαμηλού επιπέδου,όχι μόνο στα ΜΑΤ αλλά και σε όλη την ΕΛ.ΑΣ,όπως φάνηκε με τον θάνατο των 2 ηρωικών ειδικών φρουρών πριν λίγους μήνες,αλλά και πολλά άλλα περιστατικά με θανάτους αστυνομικών σε συμπλοκές.Δεν εξηγείται αλλιώς πως στην Δυτική Ευρώπη σε διαδηλώσεις η αστυνομία τις καταστέλεινοιώθεις προστατευμένος,σπάνια γίνονται συλλήψεις μικροκακοποιών που σπάνε αυτοκίνητα ή κλέβουν πορτοφόλια κλπ.Για τις ΕΔ που μίλησες,επειδή είσαι μάλλον απο σχολή και δεν έχεις κάνει θητεία,καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.Για το ντού που λές,φαντάζομαι θες να ξεκινήσει κάποιος πόλεμος,ο οποίος δεν θα επηρεάσει φυσικά μόνο τους στρατιωτικούς.Να ξέρεις,όπως παρενοχλούν οι Τούρκοι,παρενοχλούσαμε,μέχρι το 2009 κι εμείς αυτούς.Δεν μεταδίδονται όμως αυτά.

Για τον μη ένστολο αναγνώστη,που τεχνηέντος,όπως και πολλοί άλλοι δεν λέει το επάγγελμά του να ξέρουμε τι βρωμιές έχει κάνει αυτός και οι συνάδελφοί του,αλλά κράζει αστυνομικούς και στρατιωτικούς έχω να του πώ τα εξής.Το ξέσπασμα των απωθημένων ή την χαιρεκακία να κάνεις κόλαση την ζωή άλλου δεν περιορίζεται μόνο στις ΕΔ και ΣΑ.Όποιος έχει ένα γραφείο πίσω απο γκισέ στην Ελλάδα το ίδιο κάνει.Είτε είναι σε ΚΤΕΛ,είτε ΔΟΥ,είτε νοσοκομείο,είτε είτε είτε...Το αν ο απλός κόσμος τιμά τις ΕΔ και τους σωστούς Αστυνομικούς,μην μας το λες εσύ.Φαίνεται απο συμπεριφορές και κουβέντες του κόσμου,όταν διαμετακομίζεται με ελικόπτερο ή σώζεις την ζωή του ή όταν πας υγειονομική και ανθρωπιστική βοήθεια στην άγονη γραμμή.Απο τα λεγόμενά σου όμως,είσαι πιο κομπλεξικός από εμάς,άρα δεν θα καταλάβεις τίποτα.

Ένας αγανακτησμένος Στρατιωτικός
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!