tromaktiko: Απίστευτο τροχαίο σε ολλανδικό reality

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Απίστευτο τροχαίο σε ολλανδικό reality



Τον... χάρο με τα μάτια του είδε ο Ruben Nicolai, παρουσιαστής του τηλεοπτικού reality της ολλανδικής τηλεόρασης, «De Allerslechtste chauffeur van Nederland?» ("Ποιος είναι ο χειρότερος οδηγός στην Ολλανδία;").

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων οι παίκτες του reality έπρεπε να οδηγήσουν με ταχύτητα σε μία ευθεία και α φρενάρουν εγκαίρως πριν από έναν τοίχο από φελιζόλ, ενώ μαζί τους στο αμάξι ήταν και δύο δάσκαλοι οδήγησης.
Ο διαγωνιζόμενος ανέπτυξε ταχύτητα αλλά (αν είναι δυνατόν) γύρισε ολόκληρο το σώμα του προς τα πίσω να δει κάτι και άφησε το αμάξι να συνεχίσει «ακυβέρνητο».
Όταν γύρισε και πάλι μπροστά του, είδε τον τοίχο από φελιζόλ «να έρχεται κατά πάνω του», πανικοβλήθηκε, αλλά αντί να πατήσει το φρένο, έστριψε το τιμόνι δεξιά και μετά απλά… έκλεισε τα μάτια του και δεν έκανε τίποτα.
Το αμάξι προσέκρουσε αρχικά σε άλλο αυτοκίνητο της ομάδας παραγωγής που ήταν πίσω από τις κάμερες και πέρασε… ξυστά από τον παρουσιαστή της εκπομπής. Τον χτύπησε με ταχύτητα αλλά όχι «γεμάτα» και απλά τον τραυμάτισε.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!