tromaktiko: Στο κελί 44χρονος από τη Λευκωσία που παρίστανε τον αστυνομικό

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Στο κελί 44χρονος από τη Λευκωσία που παρίστανε τον αστυνομικό



Παρίστανε τον αστυνομικό, θέλοντας για άγνωστους ακόμη λόγους να μαθαίνει προσωπικά δεδομένα πολιτών της επαρχίας Πάφου.
Έπεσε όμως στα χέρια των Αρχών και πλέον τον βαρύνουν κατηγορίες για γνώση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα χωρίς δικαίωμα, πλαστοπροσωπία μέλους της Αστυνομίας, παράνομη είσοδο, ενοχλητικά τηλεφωνήματα, κοινή επίθεση εναντίον αστυνομικού, απειλή βιαιοπραγίας, αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη και για πρόκληση ανησυχίας.

Η πρωτοφανής αυτή υπόθεση διαδραματίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, όταν άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε σε τρεις Αστυνομικούς Σταθμούς στην επαρχία Πάφου, λέγοντας ότι είναι αστυνομικός και ζητούσε να μάθει προσωπικά δεδομένα ιδιοκτητών αυτοκινήτων.

Η συμπεριφορά του άγνωστου άντρα θεωρήθηκε ύποπτη από τους αστυνομικούς και έτσι από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οι τηλεφωνικές κλήσεις γίνονταν από 44χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος χρησιμοποιούσε, χωρίς άδεια, τηλέφωνο ιδιωτικής κλινικής στη Λευκωσία.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν την οικία του 44χρονου, ωστόσο μόλις αυτός τους αντιλήφθηκε άρχισε να φωνάζει, ενώ επιτέθηκε και έσπρωξε έναν αστυνομικό.

Τελικά, ο 44χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!