tromaktiko: To fast track στις δημόσιες υπηρεσίες και στο ΟΑΕΕ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

To fast track στις δημόσιες υπηρεσίες και στο ΟΑΕΕ



Ειμαι επιχειρηματίας εδω και 34 χρόνια. Πριν 3 χρονια εκανα ακομα μια νεα ατομικη επιχειρηση που βρισκεται σε λειτουργία μεχρι και σημερα και για να μπορέσει να...
αντεπεξέλθει στην κριση που μαστιζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις η νεα μου επιχείρηση, και να μην απολυσω το προσωπικο μου θελησα να προσθεσω καποιεσ νέες δραστηριότητες.
Σημειωτέον δε ειμαι εγγεγραμμένος και ασφαλισμένος στο τεβε και τωρα στον ο.α.ε.ε. απο την πρωτη ημερα που ξεκινησα να δραστηριοποιούμαι και ειμαι ενήμερος μεχρι και σημερα και δεν τους χρωσταω ουτε μια δεκαρα.

Μου ζητανε στο ο.α.ε.ε. για να μου δωσουν την προσθηκη των νεων δραστηριοτητων στην ατομικη μου επιχειρηση στην οποια εχω κανει εναρξη πριν 3 χρόνια λες και ειμαι νέος ασφαλισμένος και δεν με γνωρίζον. 34 χρονια είμαι εγγεγραμμένος και ασφαλισμένος, 1) συμβολαιο αγοράς του οικοπεδου που βρισκεται η επιχειρηση μου , 2) την αδεια ανεγέρσεως της οικοδομής μου , 3) το ε 9 που να λεει που αναφέρεται το συγκεκριμένο ακινητο (λες και πριν η διευθυνση της επιχείρησης μου δεν ηταν εκει) , 4) υπευθυνη δηλωση του αρθρου 8 ν. 1599/1986 για τα παραπανω και μαλιστα επικυρωμένη μονον απο την αστυνομια (διοτι η προηγουμενη που ηταν επικυρωμενη απο τα κεπ δεν του εκανε), και 5) την τελευταια αποδειξη πληρωμής των εισφορων του ο.α.ε.ε. που σημειωτων οι εισφορές πληρωνονται μεσω τραπέζης καθε διμηνο (λες και δεν εχουν μηχανογραφηση να το ελέγξουν), πραγματα που δεν μου ειχαν ζητησει οταν εκανα εναρξη στην νεα επιχείρηση πριν 3 χρονια.

Έλεος!! Αυτο ειναι το fast track που ανακοινωνε η κυβερνηση, ας κανει κατι ο καθε αρμοδιος υπουργος, διοικητης του οαεε ή καθε αλλος αρμοδιος για να μπορεσουμε εμεις οι μικρομεσαιοι να ανταπεξελθουμε στην κριση και να μην κλεισουμε τις επιχειρησεισ μας.
Ας κοιταξουν πρωτα τις εγχωριες υφισταμενες επιχειρησεις και μετα ας θελησουν να ελθουν επενδυτες απο το εξωτερικο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!