tromaktiko: Ποδόσφαιρο και πολιτική εξάρτηση

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ποδόσφαιρο και πολιτική εξάρτηση



Κύριε Γερουλάνο, αντί να πανηγυρίζετε εσείς και οι συνάδελφοι σας στη κυβέρνηση για την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, θα έπρεπε να...
πανηγυρίζατε τόσο εσείς όσο και όλοι οι υπόλοιποι σκεπτόμενοι Έλληνες πολίτες ότι ο υποβιβασμός και του ΠΑΟ και της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού Πειραιώς και άλλων μεγάλων και μικρών ομάδων θα ήταν η πράξη που θα διακιολογούσε αυτούς τους πανηγυρισμούς, καθώς και η αναβολή για τουλάχιστον δύο χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος, το οποίο έχει καταστεί εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια κέντρο ξεπλύματος μαύρου χρήματος και πεδίον ενέργειας της μαφίας όχι μόνο του ποδοσφαίρου.

Φοβάστε να το κάνετε γιατί έχει πολιτικό κόστος τεράστιο, και έτσι διαλέξατε το μικρότερο δυνατό πολιτικό κόστος που είναι ο υποβιβασμός μόνο του Ολυμπιακού Βόλου και της ομάδας της Καβάλας.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρωμάει και κυρίως βρωμάει από το κεφάλι, δηλαδή από τις μεγάλες ομάδες και τους μεγάλους -λαμόγια- συντελεστές του εδώ και πολλά - πολλά χρόνια.
Και που θα υποβιβστούν οι δύο αυτές ομάδες- αν υποβιβαστούν τελικά γιατί θα αιτηθούν επανεξέταση - δεν θα γίνει πιο ποιοτικό το ελληνικό πρωτάθλημα.
Το ίδιο χάλι μαύρο θα έχει. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά δεν θα αλλάξουν αν δεν βάλετε βαθιά το μαχαίρι και αν δεν το στρίψετε με δύναμη και στις πρωτοκλασάτες ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Δεν τολμάτε να το κάνετε γιατί είστε έρμαια της εξάρτησης.
Θέλει θαρρος για να το κάνετε, κάτι που δεν έχετε ή που δεν είστε ως κυβέρνηση, πάντα, διαθέσιμοι να το κάνετε.
Να υποβιβάσετε την ΑΕΚ, τον ΠΑΟ,τον ΟΣΦΠ,τον ΑΡΗ,τον ΠΑΟΚ ,τον ΗΡΑΚΛΗ και μετά ελάτε να τα ξαναπούμε γιατί μπορεί να πείθετε μέρος του πληθυσμού, αλλά δεν πείθετε όλον τον πληθυσμό της χώρας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!