tromaktiko: Πυρκαγιά ξέσπασε την Τετάρτη το βράδυ σε μπιραρία στην Αγία Νάπα

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Πυρκαγιά ξέσπασε την Τετάρτη το βράδυ σε μπιραρία στην Αγία Νάπα



Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 18:50 το βράδυ της Τετάρτης σε μπιραρία στην Αγία Νάπα, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, χωρίς να...
υπάρξει οποιοσδήποτε τραυματισμός, παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην Αγία Νάπα οι φλόγες που έγιναν αντιληπτές λίγο πριν τις επτά το απόγευμα στην μπυραρία «Rasta Flurry» ιδιοκτησίας του Ανάσταση Κρητικού 38 χρόνων από την Αγία Νάπα.

Επί τόπου μετέβησαν αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας άρχισαν την κατάσβεση της φωτιάς. Από τις πρώτες εξετάσεις, σύμφωνα με την Αστυνομία στην μπυραρία δεν εντοπίστηκε οποιαδήποτε παραβίαση.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί προκειμένου με το πρώτο φως της μέρας εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής να αρχίσουν τις εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσον η φωτιά οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια ή σε τυχαίο γεγονός, αν και σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας εκ πρώτης όψεως έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ολοσχερώς ενισχυτές, συστήματα και κονσόλες αναπαραγωγής ήχου. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει υπολογιστεί το κόστος των ζημιών.

Στο μεταξύ, άλλη πυρκαγιά ξέσπασε σε χωράφι στην περιοχή Μοναχός Φρενάρου που ανήκει στον Χαμπή Γιακουμή από το Φρέναρος. Η φωτιά, που εκδηλώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ κατέκαυσε 75 μπάλες σανού.

Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς σε διπλανά χωράφια.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!