tromaktiko: Ζω σε μια χώρα όπου...

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ζω σε μια χώρα όπου...



Ζω σε μια χώρα οπου
1) Οι μισθοί μειώνονται, οι υπηρεσίες κλείνουν, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι, οι νέοι είναι άνεργοι αλλά και οι μεγαλύτεροι πάλι άνεργοι είναι.
2) Όπου το πανεπιστημιακό άσυλο, όπου έγιναν αγώνες για να κατακτηθεί και που ο Ανδρέας Παπανδρέου το προσέφερε ως δώρο στην γενιά του πολυτεχνείου να καταργείται μέσα σε ένα πρωινό και να γίνεται προϊόν συναλλαγής και διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.
3)
Όπου καταργείται το άσυλο και οι φοιτητές αντί να έχουν κλείσει όλες τις σχολές είναι ακόμα στην παραλία και κάνουν μπάνια.....
4) Οπου ο κόσμος χάνεται, οι νέοι πιέζονται απο παντού και ζουν μέσα στην ανεργία και ο υπουργός εθνικής αμύνης έξω απο κάθε λογική΄και τακτική της ενωμένης Ευρώπης σχεδιάζει αύξηση θητείας, φανερώνοντας οτι το αμυντικό δόγμα της Ελλάδας είναι ακόμα κολλημένο στο 1940 και οχι στο 2011!
5) Όπου υπάρχουν (ευτυχώς ελάχιστοι ) νέοι που παραμένουν στρατόκ......οι και υποστηρίζουν την αύξηση της θητείας λέγοντας οτι είναι συνταγματική υποχρέωση των Ελλήνων και άλλα τέτοια νομικίστικα χωρίς να αναφέρουν, όμως, οτι ο Έλληνας δεν έχει μόνο συνταγματικές υποχρεώσεις, αλλά και δικαιώματα, όπως της εργασίας, εκπαίδευσης, περίθαλψης, ασφάλισης, συνταξιοδότησης που καταπατούνται τη τελευταία 2 ετια βάναυσα!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!