tromaktiko: «Δικαιολογία η κρίση...»

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

«Δικαιολογία η κρίση...»



Tα μέσα στο Ισραήλ αποθεώνουν την εμφάνιση της Μακάμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ δεν δέχονται τα περί... οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα!
Όπως ήταν φυσικό τα μέσα του Ισραήλ αποθεώνουν την Μακάμπι για την τεράστια νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ θεωρούν δικαιολογίες όλα αυτά για κρίση στον Παναθηναϊκό...

Η ιστοσελίδα, «www.nrg.co.il» στέκεται στη μεγάλη νίκη της Μακάμπι και ζητάει να μπει στο... συρτάρι η κρίση στην Ελλάδα.«Η Μακάμπι νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και οι δικαιολογίες για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα μπορούν να μπουν στο συρτάρι. Η Μακάμπι νίκησε τους Έλληνες, που είχαν έρθει σίγουροι για το θετικό αποτέλεσμα, με τους νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές της!».


Από την άλλη, η εφημερίδα «Haaretz» αναφέρει πως οι Ισραηλινοί έριξαν στη θάλασσα τους παίκτες του Παναθηναϊκού. «Η Μακάμπι έριξε στη θάλασσα τους Έλληνες του Παναθηναϊκού».


Η ιστοσελίδα «sport5.co.il» στέκεται μόνο στην μεγάλη νίκη της Μακάμπι και δεν ασχολείται με τον Παναθηναϊκό. «Σε μια από τις καλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές για ισραηλινή ομάδα, η Μακάμπι νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και πήρε το προβάδισμα για πρόκριση ενόψει της ρεβάνς της Αθήνας».

Για την καλή δουλειά που γίνεται στην Μακάμπι, αναφέρεται η ιστοσελίδα «news.walla.co.il». «Η αίσθηση που είχαν πριν λίγες εβδομάδες οι οπαδοί της Μακάμπι πως κάτι καλό γίνεται φέτος στην ομάδα, επιβεβαιώθηκε. Οι κίτρινοι νίκησαν 3-0 τον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις ισραηλινής ομάδας στην Ευρώπη».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!