tromaktiko: Διόδια εθνικής Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Διόδια εθνικής Αθηνών - Θεσσαλονίκης



Βαρέθηκα να περνάω διόδια ,περισσότερο από το να δίνω το αντίτιμο. Επιτέλους ας τυπώσουν βινιέτες όπως όλα τα κράτη της Ευρώπης και ας...
αγοράζει ο καθένας ακόμα και από περίπτερο τη βινιέτα του, προπληρωμένη .
Έτσι θα κερδίζει χρόνο στα διόδια.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι κουβαλάνε αυτά τα μυαλά που διοικούν αυτές τις εταιρίες,είναι απίστευτο αλλά υπολόγισα ότι έχασα 34 λεπτά της ώρας για να περάσω συνολικά από τα διόδια από τους Ευζώνους (σύνορά με Σκόπια) μέχρι της Αθήνα λαμβανομένης και της ταχύτητας και του γεγονότος ότι ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
Αυτό δεν είναι δρόμος ταχείας κυκλοφορίας.
Ταχεία κυκλοφορία δε σημαίνει κάθε τόσο και λιγάκι να περιμένεις για να πληρώσεις διόδια.Κόβεις ταχύτητα,μηδενίζεις ταχύτητα και αφού τα πληρώσεις τότε επιταχύνεις και πάλι.Αυτή η διαδικασία κοστίζει χρόνο ,χρήμα,βενζίνη και κυρίως βαρεμάρα.
Ειλικρινά σας μιλάω ας τα πάνε και 10 ευρώ τα διόδια.
Δεν με πειράζει εφόσον το γνωρίζω αλλά το να χάνω συνολικά μισή και πλέον ώρα επειδή οι εταιρίες κατασκευάζουν και έχουν γεμίσει την εθνική οδό με διόδια για να βρίσκουν δουλειά κάποιοι ντόποιοι είναι απαράδεκτο.
Σας μιλάω ειλικρινά,με κούρασαν πολύ τα πολλά διόδια και όχι τόσο οι τιμές τους που και αυτές είναι υψηλές αλλά δεν τις εξετάζω τώρα.
Έχω ταξιδέψει σε όλόκληρη την Ευρώπη με το ΙΧ μου αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω δει πουθενά.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!