tromaktiko: Kαταγγελία για SportCafe στην Συγγρού

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Kαταγγελία για SportCafe στην Συγγρού



Είναι η πρώτη φορά που προβαίνω σε καταγγελία δημοσίως για μια επιχείρηση - φυσικό πρόσωπο , αλλά ενεργώ με γνώμονα την προστασία της προσωπικότητας...
της διάθεσης και των όποιων χρήματων διαθέτει σε μια έξοδό του ένας άνθρωπος και το τελευταίο που θέλει είναι να μην το ευχαριστηθεί.
Συγκεκριμένα , αναφέρω το γεγονός οτι ο αγενέστατος υπεύθυνος του καταστήματος Βαμβακούλας, το κύριος παραλείπεται εσκεμμένως, πρώην ποδοσφαιριστής στοίβαξε ανθρώπους στα όποια διαθέσιμα καθίσματα ακόμη και αν προέρχοταν από διαφορετικές παρέες και χωρίς να ερωτηθούν ή να ειδοποιηθούν πρωθύστερα προκειμένου να απολαύσουν το υπερθέαμα Μακάμπι - Πάο ελέω connx-Tv.
Το service απαράδεκτο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της μοναδικής σερβιτόρου, απόδειξη ούτε για δείγμα ακόμη και όταν την ζητήσαμε και το αποτέλεσμα στο ημίχρονο σηκωθήκαμε και φύγαμε με σπασμένα νεύρα....
Για το λόγο αυτό ενημερώνω τους πιθανούς μελλοντικούς καταναλωτές να αποφύγουν το SportCafe στην Συγγρού και ο μοναδικός δρόμος για τέτοιες επιχειρήσεις να είναι η απαξίωση, όχι όμως λόγω της κρίσης αλλά λόγω της αγένειας και της ανικανότητάς των υπευθύνων τους.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!