tromaktiko: Σχετικά με τον υποβιβασμό του Ηρακλή

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Σχετικά με τον υποβιβασμό του Ηρακλή



Απαντηση στο (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_9200.html#more). Εγραψα ενα αρθρο για τον αδικο υποβιβασμο του Ηρακλή.
Η απαντηση σου μου αποδεικνύει οτι σιγουρα δεν μπήκες στον κοπο καν να το διαβάσεις, απλά απάντησες με οσα έχεις πληροφορηθεί απο τις αντικειμενικές εφημερίδες που υπηρετούν το χρήμα και γι'αυτο βιαζονται να ξεκινησουν το πρωταθλημα.Δέχομαι τη κριτικη σου, αλλά απαντησε μου επι της ουσίας. Έθεσα αρκετα "γιατι" στη δημοσιυεση μου, μπορείς να μου απαντήσεις εστω και σε ενα απο αυτα;; Έχουμε ακουσει πολλα τρελα τελευταια σε βάρος του Ηρακλή, αλλά μην προσπαθείς να μου αποδείξεις οτι ο Ηρακλής φταιει για ολα σε αυτο το ταλαιπωρημενο ελληνικο ποδοσφαιρο. Διάβασε προσεχτικα την αρχικη μου τοποθετηση και θα καταλάβεις.

Υ.Γ.: Θα ηθελα να ενημερωσω τα κυανόλευκα αδερφια μου στο site οτι απαντηση δεν μου εδωσαν οι διαχειριστές του τρομακτικου αλλα ένας αναγνώστης. Ισως δεν γνωριζαν τον τροπο λειτουργιας του τρομακτικου, ισως τα νευρα ολων των ηρακλειδεων με τα τελευταια εχουν σπασει και βιαστηκαν να βγαλουν συμπερασμα. Σας ζητω συγγνωμη εκ μερους τους, αλλα πιστευω οτι δεν εγινε εσκεμμενα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!