tromaktiko: Έκλεψαν τη δικογραφία για το φόνο του Άντη Χατζηκωστή

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Έκλεψαν τη δικογραφία για το φόνο του Άντη Χατζηκωστή



Διάρρηξη που αφήνει πολλά ερωτηματικά, σημειώθηκε την Πέμπτη στο δικηγορικό γραφείο του Μάριου Γεωργίου, δικηγόρου του...
Τάσου Κρασοπούλη που κατηγορείται για τον φόνο του Άντη Χατζηκωστή.

Οι δράστες, εκτός από το χρηματοκιβώτιο και άλλα αντικείμενα που έκλεψαν, πήραν μαζί τους και τον χαρτοφύλακα που είχε όλο το μαρτυρικό υλικό που αφορούσε την υπόθεση του Άντη.

Ο ίδιος ο δικηγόρος διερωτάται κατά πόσον είναι τυχαίο γεγονός ή αν οι δράστες κτύπησαν βάσει σχεδίου ώστε να κλέψουν την τσάντα με τη δικογραφία και ταυτόχρονα να πάρουν μαζί τους και άλλα αντικείμενα για να φαίνεται ως έργο διαρρηκτών.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου, εκτός από τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας, που εύκολα μπορούν να εξασφαλιστούν, στον επαγγελματικό χαρτοφύλακα υπήρχαν και 3-4 καταθέσεις μαρτύρων της υπεράσπισης, οι οποίες δεν ήταν γνωστές στην άλλη πλευρά. Εξέφρασε φόβους κατά πόσον τώρα μπορούν να εντοπιστούν τα άτομα αυτά από κάποιους και να προσεγγιστούν με σκοπό τον επηρεασμό τους.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει οποιεσδήποτε ενδείξεις περί τούτου, ωστόσο διερωτήθηκε για τη σκοπιμότητα να κλαπεί η τσάντα, αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο που να αξίζει.

Σημειώνεται ότι ο χαρτοφύλακας που κλάπηκε είναι αυτός που μεταφέρεται στη δίκη και θα μπορούσε εύκολα κάποιος να τον αναγνωρίσει και να τον κλέψει. Εκτός από την τσάντα, οι δράστες, που κατάφεραν να εισέλθουν στο δικηγορικό γραφείο που βρίσκεται έναντι του Υπουργείου Εμπορίου από ανεμόσκαλα, παραβιάζοντας την πίσω είσοδο, έκλεψαν: ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν σε τοίχο, τέσσερα ρολόγια και 20 κούτες τσιγάρα. Στο δικηγορικό γραφείο υπήρχαν πίνακες και αντίκες, που έμειναν άθικτα.

Η κλοπή της τσάντα με τις μαρτυρίες που αφορούν στην υπόθεση φόνου του Άντη Χατζηκωστή ουδόλως θα επηρεάσει τη δίκη η οποία είναι ορισμένη για τις 7/9/2011.

Ο Τάσος Κρασοπούλης κατηγορείται με την αδελφή του Έλενα Σκορδέλη, τον Ανδρέα Γρηγορίου και τον Γρηγόρη Ξενοφώντος για τη δολοφονία του διευθύνοντος συμβούλου του συγκροτήματος «Δίας».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!