tromaktiko: Έκλεψε σταυρό τραβώντας τον από τον λαιμό επιβάτιδας του λεωφορείου

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Έκλεψε σταυρό τραβώντας τον από τον λαιμό επιβάτιδας του λεωφορείου



Χθες το πρωί γύρω στις 11:00 και ενώ είχα σταθμεύσει το λεωφορείο στο τέρμα της γραμμής 140 στην Γλυφάδα έγινε το εξής περιστατικό: Ένας αλλοδαπός τράβηξε από τον λαιμό μιας γυναίκας, που ερχόταν προς το λεωφορείο, τον σταυρό που φορούσε και έφυγε τρέχοντας προς τον Άγιο Κων/νο. Την ώρα εκείνη εγώ βρισκόμουν λίγο πιο πέρα (το λεωφορείο ξεκινούσε ύστερα από 20 λεπτά και είχα πάει στο παρκάκι απέναντι) και άκουσα τις φωνές της μαζί με κάποιους ταξιτζήδες που βρίσκονταν εκεί. Το κακό είναι ότι από την τρομάρα που πήρε άργησε να φωνάξει γιατί έχασε για λίγο την φωνή της, με αποτέλεσμα όταν ξεκίνησα να τον κυνηγήσω να προηγείται γύρω στα 100 μέτρα. Δεν τα παράτησα εύκολα και μαζί με εμένα τον έψαχναν και δύο ταξί, τα οποία όμως μέχρι να κάνουν τον γύρο της πλατείας και να περάσουν το φανάρι της Ποσειδώνος ήταν ήδη αργά. Χτενίσαμε και τα στενά αλλά τίποτα.
Αυτή είναι η λεγόμενη "χαμηλή" εγκληματικότητα, που δυστυχώς δεν απασχολεί ιδιαίτερα την διοίκηση του υπουργείου προ-πό, που ενδιαφέρεται και φυλάει μόνο τις τράπεζες, τους μεγαλοδημοσιογράφους, τους πλούσιους και τους πολιτικάντηδες... (βλέπε την ταυτοποίηση εκείνων που γιαούρτωσαν τον Αλαβάνο). Δεν αποτελεί καν είδηση για τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και το πολύ να περάσει στα ψιλά των εφημερίδων ή στα "περίεργα" των ειδήσεων.
Το μόνο θετικό από την ιστορία είναι ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει και επεμβαίνει κυνηγώντας τους δράστες, πράγμα που δείχνει έναν βαθμό (μικρό έστω) συνειδητοποίησης.
http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!