tromaktiko: Για τις φωτιές στην Κέρκυρα

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Για τις φωτιές στην Κέρκυρα



Τις τελευταιες ημερες το πανεμορφο νησι της Κερκυρας κατακαιγεται απο φωτιες. Φωτιες απο ανθρωπινο, οπως ολα δειχνουν...
χαιρει τεραστια ηταν και ειναι η συμβολη του πυροσβεστικου σωματος, των εθελοντων καθως και των προσκοπων του νησιου. Η κινητοποιηση τους ηταν αμεση καθως εντος μισαωρου ηταν ηδη στα μετωπα της φωτιας με δυναμη 50 περιπου ατομων. Ειναι αξιοι συγχαρητηριων διπλα διοτι καταρχας παλευαν κυριολεκτικα με γυμνα χερια διχως καν! Τον στοιχειωδη εξοπλισμο μονο με το προσκοπικο τους μαντηλι και την καρδια τους., αφετερου ολοι ειτε παρατησαν τις δουλειες τους (που λογω τουριστικης περιοδου ηταν αυξημενες) ειτε πηγαν απευθειας σε αυτες αγρυπνοι και καταπονημενοι απο την ολονυχτια μαχη. Οταν δε το ενα μετωπο αυτο του χωριου του κομπιτσιου μετα τις 2 τα ξημερωματα τεθηκε υπο ελεγχο απευθειας εσπευσαν στο αλλο μεγαλο μετωπο αυτο στο χωριο λακωνες απο και εκει βοηθησαν τα μεγιστα κατοπιν συνεννοησεως με τον κυριο περιφερειαρχη της π.υ. Εως οτου ξημερωσε.
Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτα τα παιδια που αν μη τι αλλο ο δημος Κερκυρας και η περιφερεια ιονιων νησων θα πρεπει να τους απονειμει καποια ηθικη αμοιβη.
Εσο ετοιμος!!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!