Ακουγοντας κι εγω για το εκπληκτικο εστιατοριο 'Η κουζίνα της μαμάς', αποφασισα να παω. Πραγματικα δεν ξερω απο που να
ξεκινησω... Απο τον πιτσιρικα που μας πηρε παραγγελια, ο οποιος μας
προτεινε επειδη δεν ειχε κρυο κρασι, να βαλουμε παγακια μεσα!!!! Απο το
μενου, που τα μισα πιατα δεν υπηρχαν. Απο την τυροπιτα που η μιση ηταν
κρυα και η μιση ζεστη (κατεψυγμενη με λιγα λογια), ή απο τη σπεσιαλιτε
του μαγαζιου ( το μουσακα) που ηταν λυσσα...? Πραγματικα δεν εχω φαει
πουθενα χειροτερα. Λυπαμαι..Τελικα μονο ονομα και ουσια μηδεν.
Αναγνώστρια