tromaktiko: Σχετικά με: "Μεγάλη ταλαιπωρία με την Sea Jets"

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Σχετικά με: "Μεγάλη ταλαιπωρία με την Sea Jets"



Διαβάζοντας το συγκεκριμένο post ( http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/sea-jets.html) θα ήθελα να πω με τη σειρά μου τα εξής:
Πρώτα από όλα το ταξίδι του φίλου που έγραψε το κείμενο-καταγγελία ταξίδεψε μια από αυτές τις μέρες με τους ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο. Άρα εκ των προτέρων είναι λογικό και το πλοίο να καθυστερήσει καθώς σίγουρα έκανε κάποιους ελιγμούς για να κουνήσει όσο το δυνατόν λιγότερο και δεύτερον και αυτονόητο το πλοίο θα κουνούσε εφόσον είχε κακοκαιρία.
Στο χρόνο ταξιδίου υπολογίζεται πάντα ένας μέσος χρόνος αναμονής στα λιμάνια ο οποίος συνήθως φτάνει και επαρκεί για την αποβίβαση των επιβατών. Παρόλα αυτά εάν υπάρξει παραπάνω κίνηση είναι και πάλι λογικό να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Και αν η ερώτηση σε αυτό που λέω είναι "Τότε γιατί δεν βάζουν περισσότερο χρόνο αναμονής τις μέρες αιχμής" θα απαντήσω πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται γιατί κατατίθενται δρομολόγια προς έγκριση για ολόκληρη την περίοδο με στάνταρ ώρες και όχι για μερικές μέρες και μόνο.
Όσο για το γιατί δεν έβαλε η εταιρεία "΄μεγαλύτερο πλοίο"...Που να το βρει; Δεν είναι μπλουζάκια τα καράβια να χουμε μερικά ανάλογα με τις συνθήκες να χρησιμοποιούμε και εφόσον το λιμεναρχείο ,βάση των καιρικών συνθηκών, δεν απαγόρευσε τον απόπλου του εξ' αρχής, δεν μπορούσε παρά να εκτελέσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του.
Τέλος για τις δραμαμίνες έχω να πω πως δυστυχώς πρέπει να λαμβάνονται 15 λεπτά πριν τον απόπλου του πλοίου, και όχι ότι ώρα να 'ναι. Άρα καλά κι έκανε (βάσει των οδηγιών χορήγησής τους) το μέλος του πληρώματος κι έλεγε πως είναι αργά.
Δεν έχω σχέση με την εταιρεία, απλά επειδή ταξιδεύω μια ζωή με πλοίο λόγω καταγωγής, γνωρίζω αρκετά πράγματα κι έτσι μπορώ να απαντήσω και για αυτό το κάνω.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!