tromaktiko: Απάντηση: Στα όρια της φτώχιας οι Αστ/κοι για το επόμενο 3μηνο

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Απάντηση: Στα όρια της φτώχιας οι Αστ/κοι για το επόμενο 3μηνο



Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι αστυνομικός, δεν είμαι στρατιωτικός ή λιμενικός ,με αλλά λόγια δεν έχω καμιά απολύτως σχέση με οποιαδήποτε από τα σώματα ασφαλείας. Επίσης καμιά σχέση δεν έχουν τα παιδιά μου, τα αδέλφια μου, και τουλάχιστον τα κοντινά συγγενικά μου πρόσωπα με σώματα ασφαλείας.

Για την ακρίβεια είμαι Δασολόγος, και εδώ και 15 χρόνια δουλεύω σαν αρτοπώλης μαζί με τον αδελφό μου, επίσης κάτοχο πτυχίου Π.Ε.

Αναφερόμενος στο μηδενιστή αναγνώστη που υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί τα ξύνουν θα ήθελα να πω ότι αυτού του είδους συμπεριφορές (γενικότητες και απαξίωση ολόκληρων κλάδων) δεν βοηθούν καθόλου τους όσους έχουν συνείδηση να συνεχίσουν το έργο τους.

Υπάρχουν καλοί και κακοί αστυνομικοί. Όπως επίσης υπάρχουν καλοί και κακοί αρτοποιοί.

Και μιας και το χωριό μου είναι ακριτικό, τους χρειάζομαι τους καλούς αστυνομικούς, και αναγνωρίζω το δύσκολο έργο τους που είναι σχετικό με ασφάλεια την δική μου, των παιδιών μου, και γενικότερα με την ασφάλεια της κοινωνίας μας.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα και ισχύει για όλους τους ευσυνείδητους συμπολίτες μας, έχουν - δεν έχουν Πτυχίο Π.Ε. ή Master.

Κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι μας να επιστρατεύσουμε την κοινή λογική που δολοφονείται καθημερινά και να απομονώσουμε τους μηδενιστές που βρίθουν τελευταία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!