tromaktiko: Νέο Δ.Σ για τον Παναθηναϊκό

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο Δ.Σ για τον Παναθηναϊκό



Ο Δημήτρης Γόντικας κατά την έξοδο του από τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε: «Έγινε μια ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Το σημαντικό είναι πως το ΔΣ θα κριθεί να λάβει σημαντικές αποφάσεις. Θα πρέπει να έχουμε την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου».

Από το Διοικητικό Συμβούλιο έλειπαν οι έξι της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ο Παναγιώτης Δάβαρης που παραιτήθηκε και οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι.

Στις 4 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Αυτό δήλωσε μετά το τέλος της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ της ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδιαφέρον των μετόχων απόκτησης του Γιάννη Βαρδινογιάννη τόνισε: "δεν έχω λάβει κανένα νέο μήνυμα και προσπαθώ να διασφαλίσω κάποια πράγματα για την λειτουργία της ομάδας".

Μιλώντας για το έλλειμμα πρόσθεσε "δεν είναι ώρα για οικονομικές αναλύσεις. Τα μεγέθη βέβαια είναι σαφή"

Ο Γόντικας επισήμανε ότι το "μέγεθος του συλλόγου του Παναθηναϊκού είναι μεγάλο" ενώ υπάρχουν άνθρωποι άξιοι που αν βρεθούν κοντά του θα τον βοηθήσουν αλλά αυτήν την στιγμή δεν ξέρω το μέλλον.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!