tromaktiko: Καλυτέρα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Καλυτέρα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή



Τι περιμενουμε Κυριες και Κυριοι? Αυτοι που μας βουλιαξαν (και τα 5 κομματα που ειναι στην βουλη) περιμενουμε τωρα να μας σωσουν? Ειναι δυνατον εστω και ενας Ελληνας να το πιστευει αυτο?
Για να συστηθω σας λεω οτι ειμαι συνταξιουχος ναυτικος 61 ετων, δεν ειναι δυνατον να εργασθω και μου κοβουν την οποια αξιοπρεπη συνταξη ειχα για να ζησω.
Ενω εγω πληρωνα και πληρωνα συνεχως τεραστιες κρατησεις , μακρια απο την οικογενεια μου (στο εξωτερικο και οταν γυρναγα πισω μετα απο ενα χρονο και βαλε, να κλαινε τα μικρα παιδια μου γιατι δεν με αναγνωριζαν ) και εαν δεν πληρωνα τις τεραστιες κρατησεις δεν θα μου εγινα συνταξη.
Τωρα με διαλυουν .
Χωρις να μου λενε που πηγαν τα λεφτα που πηρε ο Τσουκατος ο Ρουσοπουλος ο Τσοχατζοπουλος (με οποια σειρα θελετε βαλτε τους) και αλλοι και αλλοι και αλλοι οι οποιοι οι ιδιοι κατηγορουσαν, και τωρα μου λενε οτι εγω και εσυ τα φαγαμε.
Εαν ηθελαν – ενα απο τα πεντε κομματα – θα κατεβαινε στο πεζοδρομειο και θα εκανε απεργεια πεινας και θα πεθαιναν για να μου πουν οτι Ελληνικε λαε σε πανε για σκοτωμα!
Αφου λοιπον δεν το κανατε εσεις κυριοι των κομματων, θα το κανουμε εμεις ο ΛΑΟΣ , γιατι εμεις δεν ειμαστε ξενοι (Αμερικανοι – Γερμανοι - κλπ) αλλα ειμαστε Ελληνες και μαλιστα Σουλιωτες και ξυπνησαμε και λεμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ?

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!