tromaktiko: Τα σενάρια της 6ης δόσης

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Τα σενάρια της 6ης δόσης



Εχουμε παλι ενα ακομη ωραιο τρομοκρατικο σεναριο απο τους Ευρωπαιους σχετικα με την 6η δοση της τροικας.
Μεχρι και χθες τα μετρα που ειχε παρει για τα ακινητα η κυβερνηση αρεσαν στους Ευρωπαιους.Ξαφνικα σημερα το μετρο δεν αποδιδει λενε.Αρα πρεπει να παρουμε νεα μετρα.
Πως θα παρθουν;Με το γνωστο τροπο της διασπορας ειδησεων απο τα γνωστα φερεφωνα περι χρεωκοπιας (για ακομη μια φορα),και τον πανικο που πρεπει να καταβαλει ολους μας.

Εγω θα κανω καποιες επισημανσεις και οποιος καταλαβε καταλαβε.Ο Ολι Ρεν ελεγε προχθες οτι χρεωκοπια και εξοδος απο το Ευρω ειναι πραγματα αδιανοητα. η Μερκελ σχεδον υποστηριξε το ιδιο. Γερμανοι επιχειρηματιες λενε οτι η Ελλαδα ειναι μια απο τις ευκαιριες για επενδυσεις.Ο Ομπαμα πιεζει για βοηθεια στην Ελλαδα .Στις δημοπρασιες εντοκων γραμματιων της προηγουμενης εβδομαδας υψους 1,2δις το 30% το καλυψαν ξενοι.
Αρα προς τι ο πανικος;

Ο πανικος ειναι ο χειροτερος συμβουλος για τον ανθρωπο.Αυτοι εχουν πετυχει να μας πανικοβαλουν και καποια στιγμη θα δεχτουμε ολοι να δουλεουμε τσαμπα,με την λαθος λογικη οτι καλυτερα να εχεις δουλεια με λιγα παρα να εισαι ανεργος.Τοτε θα ερθουν και ολες οι πολυεθνικες να ανοιξουν εδω παραρτηματα.Η αναπτυξη θα τρεχει με γοργους ρυθμους ,κοιτασματα πετρελαιου,φυσικου αεριου και ορυκτος πλουτος θα δοθουν σε ξενες εταιρειες το βιοτικο επιπεδο ομως θα ειναι τρομερα υποβαθμισμενο.Αποτελεσμα να σωθει η χωρα αλλα να πεινασουν οι πολιτες της.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!