tromaktiko: Σε ρηχά νερά ο Άρης...

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Σε ρηχά νερά ο Άρης...



Πραγματοποιώντας μία μέτρια εμφάνιση η ομάδα του Άρη έμεινε το Σάββατο στο 1-1 με την Δόξα Δράμας σε φιλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Η Δόξα Δράμας ήταν η ομάδα που πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 24' με κεφαλιά του Βέρτζου, αν και ο Άρης μπήκε αρκετά δυνατά στο ματς και είχε ευκαιρίες για γκολ. Οι γηπεδούχοι έριξαν τους ρυθμούς τους στην συνέχεια του αγώνα.

Στην επανάληψη ο Άρης βελτίωσε το αγωνιστικό του πρόσωπο και κατάφερε να κάνει το 1-1 δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα το γκολ προήλθε από χτύπημα φάουλ του Καπετάνου στο 88'. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ματς αυτό έκανε ντεμπούτο ο Γιάκομπ. Σε γενικές γραμμές οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη δεν έκαναν ένα καλό ματς, σκορπώντας έτσι προβληματισμό στο τεχνικό τιμ.


Άρης: Καράδαης, Νέτο (69' Νάτσο Γκαρσία), Αγτζίδης (46' Μίσελ), Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης (46' Κασναφέρης), Τόχα (46' Φάτι), Τσέζαρεκ (58' Γιάκομπ), Καστίγιο (69' Κανούλας), Παπαστεριανός (46' Σολτάνι), Λαζαρίδης, Τριανταφυλλάκος (46' Καπετάνος).

Δόξα Δράμας: Σερεμέτ (67' Δαύκος), Πιτσόκος, Σικαλιάς (90+2' Μαρκόπουλος), Βέρτζος( 84' Τρίψας, Λαζάρεβιτς, Λεάντρο (55' Κουμπρόγλου), Ντε Λίμα, Γκαμπόρ, Αραβίδης (77' Νιάρος), Βάντερσον (79' Αθανασιάδης), Τοπούζης (58' Κάπελ).
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!