tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Πλούσιο σε συμμετοχές το πρόγραμμα της Τρίτης στο οποίο κυριαρχεί το αγγλικό Λιγκ Καπ, η Κόνφερενς και η Β΄Γαλλίας και στις περισσότερες περιπτώσεις η πρόβλεψη δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση. Τα φαβορί δεν λείπουν κυρίως στα βρετανικά γήπεδα όμως θέλει αρκετή προσοχή αφού πρόκειται για διοργανώσεις με αυξημένο συντελεστή δυσκολίας. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Στο ολλανδικό κύπελλο δέχτηκε πιέσεις η τιμή της Φίτεσε στο ματς με την Μπρέντα και υποχωρεί στο 1.50 ενώ προβάδισμα δίνουν οι αγορές και στο διπλό της Χερένφεν που κέρδισε με 3-0 την Φενλό το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα. Μεγάλο φαβορί στο 1.40 και η Ναϊμέγκεν ενώ δέχτηκαν πιέσεις οι τιμές της Γκόου Αχεντ και της Καμπούρ.

Στη Β΄Γαλλίας ένα σημαντικό προβάδισμα δίνουν οι αγορές στις νίκες της Κλερμόν και της Λανς με την πρώτη να παίζει στο 1.70 και τη δεύτερη στο 1.80. Οι υπόλοιποι αγώνες παρουσιάζουν σημαντικές δυσκολίες με τους γηπεδούχους να έχουν ένα σχετικό προβάδισμα όμως πολλά μπορεί να συμβούν.

Αμφίρροπες σχετικά και οι δύο πρώτες αναμετρήσεις της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στο Οσασούνα-Σεβίλλη ένα σχετικό προβάδισμα έχουν οι φιλοξενούμενοι στο 2.40 ενώ στο Σοσιεδάδ-Γρανάδα κινήθηκε ανοδικά  η τιμή του άσου προς το 1.85. Στο Βιγιαρεάλ-Μαγιόρκα ένα προβάδισμα διαθέτουν οι γηπεδούχοι στο 1.65 και το 1.70 που όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν ικανοποιήσει στον αναμενόμενο βαθμό.

Στο αγγλικό Λιγκ Καπ ξεχωρίζει ο άσος της Αρσεναλ που υποδέχεται την Σριούσμπερι με απόδοση κοντά στο 1.20 ενώ το διπλό της Μάντσεστερ Γ. μέσα στο Λιντς παίζει και στο 1.50. Στο 1.80 παίζει η Αστον Βίλα στο ματς με την Μπόλτον ενώ κινήθηκε ανοδικά η τιμή της Γουλβς προς το 1.80. Στο 1.90 ανέβηκε η τιμή της Μπέρνλι στο ματς με την Μίλτον Κέινς. Μεγάλο φαβορί και η Μπλάκμπερν στο 1.30. Στα σκωτσέζικα δέχτηκε πιέσεις το διπλό της Νταντί Γιουν. που κινήθηκε προς το 1.40.

Στην Κόνφερενς δέχτηκε πιέσεις η τιμή της Λούτον στο 1.45 αφού η Μπαθ Σίτι κινείται στη μετριότητα. Στο 1.85 παίζει η Γιορκ στην ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με την Ντάρλινγκτον ενώ στο 1.80 παίζει ο άσος της Γκρίσμπι και στο 1.60 η Μάνσφιλντ.

Στο 1.65 παίζει κατά μέσο όρο το διπλό της Ιντερ μέσα στη Νοβάρα με τις τάσεις ανοδικές αφού οι νερατζούρι δεν ικανοποιούν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Αμφίρροπη η αναμέτρηση του Σαμπιονά ανάμεσα στην Μπορντό και την Λιλ με το διπλό να έχει ένα προβάδισμα στο 2.40. Τέλος στο μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα δέχτηκε πιέσεις η τιμή της Νατάλ που έπεσε και στο 1.80.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!