tromaktiko: Εξιχνιάστηκε υπόθεση πλαστογραφίας

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Εξιχνιάστηκε υπόθεση πλαστογραφίας



Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο γυναίκες που κατηγορούνται για υπόθεση απάτης και πλαστογραφίας που αφορά... αναλήψεις χρηματικών ποσών από τραπεζικό λογαριασμό αποβιώσαντος, με τη χρήση πλαστών εξουσιοδοτήσεων.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα που διεξήχθη η 56χρονη εκ των δύο γυναικών, από το Δεκέμβριο του 2010 ως τον Ιανουάριο του 2011, χρησιμοποιώντας πλαστές εξουσιοδοτήσεις, τις οποίες προμηθευόταν από την 39χρονη συνεργό της, πραγματοποίησε έξι αναλήψεις ποσών, συνολικού ύψους 85.000 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να αναλάβει επιπλέον 90.000 ευρώ, από τραπεζικό λογαριασμό ηλικιωμένου που απεβίωσε το 2003.

Από τις έρευνες που πραγματοποίησε η αστυνομία στο σπίτια και τους επαγγελματικούς χώρους των δύο γυναικών εντοπίστηκε στο βιβλιάριο του ηλικιωμένου καθώς και πλήθος πλαστών κενών περιεχομένου εξουσιοδοτήσεων, που έφεραν πλαστές σφραγίδες θεώρησης και υπογραφές αρμόδιων υπαλλήλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 56χρονη είχε σχέση με τον αποβιώσαντα πριν από το θάνατο του καθώς είχε αναλάβει τη φροντίδα του, ενώ τα χρήματα που έπαιρνε με τα πλαστά έγγραφα τα κατέθετε στον προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!