tromaktiko: Πού είναι τα σκάνδαλα κ. Καμίνη;

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Πού είναι τα σκάνδαλα κ. Καμίνη;



Σύσσωμη η πλειοψηφία του δημάρχου Αθηναίων ενέκρινε τον ισολογισμό για το 2010, ενώ καταμαρτύρησε στον Κακλαμάνη ότι... έδινε παραπάνω υπερωρίες στους εργαζόμενους, τις οποίες ο ίδιος θα κόψει!

«Βατερλώ» της παράταξης Καμίνη αλλά και του δημάρχου προσωπικά κατά τη χθεσινή ψηφοφορία για τα οικονομικά πεπραγμένα του Δήμου της Αθήνας....

Αφού τα «μαγείρευαν» επί 9 μήνες, προσπαθώντας να βρουν σκάνδαλα, έβαλαν «την ουρά κάτω από τα σκέλια» και σύσσωμη η πλειοψηφία ψήφισε τον ισολογισμό του Δήμου για το 2010 (38 υπέρ - 6 κατά).

Όσο για τα περί «μαύρης τρύπας» 45 εκ. ευρώ, δεν είναι τίποτα άλλο από τις παράνομες περικοπές της κυβέρνησης (επί υπουργίας Ραγκούση στο Εσωτερικών, πχ ΚΑΠ, ΣΑΤΑ), κατ εντολή και της Τρόικας.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Καμίνης και οι συν αυτώ αναγκάστηκαν, αφού πρώτα μίλησαν για «τρύπα», να παραδεχθούν, ότι αυτή οφείλεται, κυρίως, αυτές τις περικοπές.

Απορίας άξιο παραμένει το γιατί, για ακόμη μια φορά, αρνήθηκαν -ο καθένας ας ερμηνεύσει όπως θέλει- να κάνουν αγωγή στην κυβέρνηση και να ζητήσουν τους παρακρατηθέντες πόρους.

Αντ' αυτού ο κ. Καμίνης, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, προέβλεψε χρεοκοπία των ελληνικών τραπεζών (!), πτώχευση του Δήμου και βεβαίως, -σαν άλλος Πάγκαλος-, κατάργηση ολόκληρων διευθύνσεων του Δήμου, με ταυτόχρονη απόλυση μόνιμου προσωπικού.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!