tromaktiko: Σχόλιο στο "Αυτά που δεν δείχνουν και δεν λένε τα Δυτικά ΜΜΕ για την Λιβύη"

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Σχόλιο στο "Αυτά που δεν δείχνουν και δεν λένε τα Δυτικά ΜΜΕ για την Λιβύη"



Θα ηθελα επισης να προσθεσω οτι συμφωνα με το δελτιο ειδησεων της ΝΕΤ, ο Ελληνας πρωθυπουργος θα μεταβει στο Παρισι τις προσεχεις ημερες για να...(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_133.html) συμμετασχει σε διεθνες συνεδριο-συμποσιο-μαζωξη που οπου το θεμα θα ειναι η λιβυη της επομενης ημερας. Να υπενθυμισω σε οσους εχουν μνημη οτι το ιδιο συνεβησε κατα την διαρκεια των επιχειρησεων εναντιον του ιρακ και του σανταμ χουσειν με τον κινηματογραφιστη michael moore να αποτυπωνει στην βραβευμενη — ταινια-ντοκιμαντερ fahrenheit 9/11 την αμερικη των επιχειρησεων να διοργανωνει συνεδρια για το πως θα κανουν δουλειες στο ιρακ.

Ουσιαστικα προκειται για μια μαζωξη για να συστηθει η οποιαδηποτε νεα κυβερνηση με τους υπαρχοντες ηγετες των χωρων και να αρχισει μια διαπραγματευση για δουλειες του τυπου ποιος θα κτισει τα νεα νοσοκομεια, τις νεες γεφυρες, ποιος θα παρει αδεια να σκαψει για πετρελαιο και που, το ιδιο για φυσικο αεριο κλπ.

Ειναι πραγματικα θλιβερο να βλεπεις, οτι τα κρατη συμπεριφερονται ως κοινοι τρομοκρατες οπως ανεφερε ο συντακτης. Με λιγα λογια, αν βρουμε κι εμεις πετρελαιο και φυσικο αεριο και η κυβερνηση που εχουμε δεν ικανοποιει καποιους να περιμενετε βομβαρδισμους κι εξεγερσεις και στην ελλαδα, αν κι εδω μαλλον θα παιχτει το χαρτι της καταπατησης των μειονοτητων, βλεπε Αλβανων, Σκοπιανων, Μουσουλμανων Ελληνων.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!