tromaktiko: Γκέργκελι: «Έκανα εξαιρετική επιλογή»

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Γκέργκελι: «Έκανα εξαιρετική επιλογή»



Ο Μαγυάρος διεθνής επιθετικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει τους Πράσινους να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο Γκέρκελι (Γρηγόρης στην γλώσσα του) Ρούντολφ παραχώρησε δηλώσεις όπου χαρακτήρισε εξαιρετική την επιλογή του Παναθηναϊκού για να συνεχίσει την καριέρα του, τονίζοντας ότι στοχεύει στο πρωτάθλημα, έναν μόνιμο στόχο του Τριφυλλιού:

«Εκανα εξαιρετική επιλογή. Είμαι ευχαριστημένος που όλα εξελίχθηκαν ομαλά. Βασικό μου κριτήριο ήταν να πάω σε μία ομάδα που έχει στόχους και να τη βοηθήσω. Ο Παναθηναϊκός έχει, διότι διεκδικεί πάντα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και το κυριότερο είναι ότι μου εξασφαλίζει χρόνο συμμετοχής, ενώ στην Τζένοα φέτος δεν προβλεπόταν να έχω αρκετά παιχνίδια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 26χρονος ποδοσφαιριστής στην εφημερίδα Sportday.

Να σημειωθεί ότι εξαιτίας των υποχρεώσεών του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ο Ρούντολφ αναμένεται στην Αθήνα την επόμενη Τετάρτη, αφού την Παρασκευή η Ουγγαρία υποδέχεται την Σουηδία και την επόμενη Τρίτη (6/9) ταξιδεύει στην Μολδαβία.
http://www.gazzetta.gr/


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!