tromaktiko: Έξαλλος αναγνώστης...

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Έξαλλος αναγνώστης...



Είναι δυνατόν; Αυτό που λες το πιστεύεις; Είσαι με τα καλά σου; Έχεις αποθρασυνθεί τελείως!Καταρχήν άλλο ελεύθερος επαγγελματίας και άλλο ιδιωτικός υπάλληλος.
Συμφωνώ στον αυστηρότερο έλεγχο των ελεύθερων επαγγελματιών που έχουν τη δυνατότητα να κρύβουν εισοδήματα. Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι να ξέρεις, γιατί μάλλον δεν ξέρεις,(προφανώς δεν έχεις δει τι σημαίνει εργασία στον ιδιωτικό τομέα), εφόρου ζωής ήταν πολύ ρηγμένοι. Ποτέ στη ζωή μου δεν πήρα μία μέρα άδεια πέραν της κανονικής (δηλ. άδεια υπολογιστή, προαναχωρήσεις κτλ),πάντα πρέπει να δουλεύω κανονικά το ωράριό μου και εννοείται πολλές φορές πολύ περισσότερο χωρίς αμοιβή. Δεν παραπονιέμαι για αυτό. Εξοργίζομαι όταν όμως ακούω τις ανεγκέφαλες απόψεις τέτοιου είδους. Φίλε μου εμένα όταν η εταιρία που δούλευα δεν είχε να με πληρώσει με απέλυσε. Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και τώρα με τους δημοσίους υπαλλήλους. Δε χαίρομαι σε καμία περίπτωση. Τόσοι άνθρωποι είναι πραγματικά κρίμα να μείνουν χωρίς δουλειά αυτές τις εποχές. Αλλά δεν έχει καμία διαφορά με τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα. Δεν έχει να σας πληρώσει το αφεντικό και απολύει. Γιατί κανένας δε στεναχωρήθηκε στη δική μου απόλυση; Αλλά επειδή ήμουν μαθημένος στο να κυνηγάω τη δουλειά μου, έψαξα, βρήκα κάτι... εσείς βολεμένοι τόσο καιρό σας τρομάζει η απραγία γιατί μάλλον δεν έχετε και τα εφόδια για κάτι άλλο. Πολλοί από σας... Και ακόμα και αυτή τη στιγμή ζητάτε από εμένα που δουλεύω χρόνια εντατικά (σα σκυλί δε ντρέπομαι να το πω γιατί απλά εργάζομαι), να σας πληρώνω από τις εισφορές μου. Ε όχι!
Να ξέρετε ότι το πρόβλημα δεν είναι δημόσιος ή ιδιωτικός... θα το χαίρονται πολύ οι πολιτικοί να δημιουργούνται κοινωνικά χάσματα γιατί τους βολεύει. Αλλά με τέτοιες απόψεις που έχεις τα δημιουργείς. Άντε να κοιτάξετε πως θα ζήσετε καλύτερα δουλεύοντας και όχι ζητώντας από άλλους να βγάλουν το δικό σας φίδι από την τρύπα.
Αφορά Δημόσιος τομέας-Ιδιωτικός τομέας

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!