tromaktiko: Απάντηση στο: "Δημοτικοί υπάλληλοι της λεγόμενης 'δημοτικής αστυνομίας' Καβάλας"

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Απάντηση στο: "Δημοτικοί υπάλληλοι της λεγόμενης 'δημοτικής αστυνομίας' Καβάλας"



Τα ίδια και τα ίδια οι δημοτικοί υπάλληλοι της λεγόμενης "δημοτικής αστυνομίας".
Η πρεμούρα τους είναι εάν είναι "ανακριτικοί υπάλληλοι" ή όχι...(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_6979.html)
εάν η ύπαρξη τους νόμιμη κλπ κλπ κλπ.
Και φυσικά βλέπουμε τη κλασσική νοοτροπία του δήθεν και του τίποτα στις εξής φράσεις τους (που τα γράφουν και δημόσια τρομάρα τους..):
1) "Τι περιμένουμε από αυτή τη χώρα από την στιγμή που ο κάθε ένας από εμάς γράφει δημόσια ότι θέλει.."
Σχόλιο: αυτοί που κάνουν ότι θέλουν, ή τέλος πάντων νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν, είναι κάτι τυπακια σαν εσάς, δημοτικοί υπάλληλοι με συγκεκριμένα καθήκοντα και αρμοδιότητες, αλλά επειδή δεν υπάρχει κράτος να σας ελέγξει, το παίζετε τροχονόμοι, αστυνομικοί, ανακριτικοί υπάλληλοι, ένστολοι γενικά! Ότι να ναι..
2)"η δημοτική αστυνομία διέπεται από το νόμο 3731/2008 ο οποίος εκτός των άλλων στο άρθρο 1 περίπτωση 8 αναφέρει ότι "ελέγχει την τήρηση των διατάξεων που αφορούν στην κυκλοφορία των πεζών, τη στάση και στάθμευση των οχημάτων, στην επιβολή των διοικητικών μέτρων του άρθρου 103 του ν. 2696/1999, όπως ισχύει, για την παράνομη στάθμευση οχημάτων, καθώς και την εφαρμογή των διατάξεων, που αναφέρονται στην κυκλοφορία τροχοφόρων στους πεζόδρομους, πλατείες, πεζοδρόμια και γενικά σε χώρους που δεν προορίζονται για τέτοια χρήση και στην εκπομπή θορύβω! ν από αυτά. Οι αρμοδιότητες αυτές ασκούνται, παράλληλα και κατά περίπτωση, και από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) και το Λιμενικό Σώμα. Όταν κατά την άσκηση τους επιλαμβάνονται η Δημοτική Αστυνομία και η Ελληνική Αστυνομία ή το Λιμενικό Σώμα, ταυτόχρονα, το συντονισμό έχει η Ελληνική Αστυνομία ή το Λιμενικό Σώμα, κατά περίπτωση."
Σχόλιο: είστε πολύ μπερδεμένοι και έχετε μεγάλη σύγχυση στο κεφάλι σας, κάτι που είναι κατανοητό αφού είστε απλοί δημοτικοί υπάλληλοι, που προσληφθήκατε με ένα σωρό.. ΤΙΠΟΤΑ!!! (προσόντα, μόρφωση, ικανότητες, εμφάνιση, παράσταση, επαγγελματισμό, ήθος, κλπ κλπ, όλα όσα δηλαδή όχι μόνο δεν έχετε αλλά ούτε πρόκειται ποτέ να αποκτήσετε διότι ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΣΤΟΛΟΙ, δεν ανήκετε στη μεγάλη ένστολη οικογένεια, όσο και να το προπαγανδίζετε στους απλούς πολίτες, ότι δήθεν είστε κάτι σαν την αστυνομία κλπ κλπ. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ. Δεν φέρετε ΕΘΝΟΣΗΜΟ! Φέρετε ένα σ! κίτσο που στη τελική είναι για γέλια όπως είστε και εσείς. Μπορείτε να το παίζετε ή να νομίζετε ότι το παίζετε δήθεν εξουσία στους πολίτες, αλλά εμείς αρκετά σας ανεχτήκαμε)
Όσο αφορά τη ταμπακιέρα περί αρμοδιοτήτων: ποιος σας είπε ότι "ο έλεγχος τήρησης των διατάξεων" δεν σημαίνει κάνω ακριβώς αυτά που προβλέπουν αυτές οι διατάξεις;;; Σε ποιο κομιξ διαβάσατε και ποιος σας είπε ότι αυτά που κάνετε εσείς είναι "έλεγχος τήρησης διατάξεων";; Εδω δεν έχετε καμία ιδέα για το ποιες είναι αυτές οι διατάξεις, δεν γνωρίζετε καν για ποιο λόγο υπάρχετε και θα μας πείτε εμάς, περί διατάξεων και ελέγχους και αρμοδιότητες;;; Για σοβαρευτείτε και προσγειωθείτε λοιπόν και μη κάνετε τους μάγκες με ξένα κόλλυβα..
- Δεν είστε ανακριτικοί υπάλληλοι με την έννοια που εσείς θα θέλατε να ήσασταν. Ανακριτικοί υπάλληλοι είναι οι ένστολοι (αστυνομικοί από έναν βαθμό και από Σχολή και μετά, λιμενικοί ομοίως, στρατιωτικοί ομοίως και πυροσβέστες από αρχιπυροσβεστη) και οι λοιποί μη ένστολοι ανακριτές κλπ κλπ.
Μιλάμε δηλαδή πάντα για Κρατικά Όργανα, με Εθνόσημο, όχι με ζωγραφιές και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
- Η αποστολή σας και τα καθήκοντα σας είναι σαφέστατα αλλά επειδή ο κόσμος δεν γνωρίζει το παίζετε δήθεν εξουσία στον παππού της λαϊκής και στον άσχετο που τρέχει από πίσω σας να σας παρακαλέσει για τη δήθεν "κλήση". Ποια είναι τα καθήκοντα σας;; Σκουπίδια, φωτεινοί σηματοδότες, φύλαξη δημοτικών χώρων (σκοπιά δλδ), βάψιμο διαγραμμίσεων πεζών, καθαριότητα πόλης, πράσινο (πότισμα κλπ), εν συντομία.
Τα υπόλοιπα είναι λόγια για να είχαμε να λέγαμε ιστορίες..
- Ως "υπηρεσία" και ως ύπαρξη, είστε εντελώς άκυρη. Νομίζετε ότι έχετε το νόμιμο/ νομικό δικαίωμα να "κόβετε δήθεν κλήσεις", αλλά στη πραγματικότητα αυτές οι κλήσεις έχουν την ίδια εγκυρότητα όσο και τα κουπόνια που μοιράζει η Παναγία Σουμελά κάθε καλοκαίρι, με δώρο ένα αυτοκίνητο!! Ας μην λέμε τα ίδια πάλι καταντά κουραστικό.
Τέλος: Όσο πιο γρήγορα κατανοήσετε τα παραπάνω και περιοριστείτε στην αυστηρή εκπλήρωση της αποστολής σας και στα πραγματικά καθήκοντα σας (και όχι σε αυτά που νομίζετε ότι έχετε, ή αυτά που θα θέλατε να είχατε..) τόσο καλύτερα για εσάς.
Γιατί από εδω και στο εξής θα ελέγχεστε για κάθε αντιποίηση αρχής, για κάθε παρανομία για κάθε αυθαιρεσία..
Και οι καιροί είναι δύσκολοι..
Έρχεται η ώρα που θα δείτε όλοι εσείς που νομίζετε ότι κάνετε κάτι (με 1500 ευρώ το μήνα μισθό) τη πόρτα της εξόδου..
Όχι θα σας τη χαρίζαμε, ζαγάρια!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!