tromaktiko: Απάντηση για τον αναγνώστη που χαρακτηρίζει έναν φοροφυγά σαν δολοφόνο εγκληματία

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Απάντηση για τον αναγνώστη που χαρακτηρίζει έναν φοροφυγά σαν δολοφόνο εγκληματία



Προσπαθείτε να περάσετε την άποψή σας κάνοντας μια άκυρη κατ εμέ επίκληση στο συναίσθημα και λέγοντας οτι όπως ο δολοφόνος...
που σκότωσε το παιδί σας θα θέλατε να είναι στην φυλακή ή νεκρός έτσι θα θέλατε να είναι στην φυλακή και ο φοροφυγάς επειδή με 0.01 ευρώ φοροδιαφυγή στερεί από κάποιον πολίτη άλλο υπηρησίες.

Με συγχωρείτε αλλά το οτι "όσα πληρώνουμε στο κράτος πηγαίνουν σε υπηρησίες προς άλλους πολίτες ανέργους ανήμπορους ανάπηρους στην υγεία κτλπ" είναι απόψεις πολύ "αγαθών" ανθρώπων αν θα μου επιτρέπατε την έκφραση.

Και πέραν αυτών που αναφέρατε δεν μας είπατε για τα πεταμένα χρήματα του ελληνικού λαού στις αργομισθίες δημόσιων υπαλλήλων, στην άρνηση εξυπηρέτησης από τις δημόσιες υπηρησίες που αναγκάζει μερίδα πολιτών να λαδώνει δημόσιους λειτουγούς και να πληρώνει φακελάκι. Δεν μας είπατε οτι το 25% όσων φόρων πληρώνουμε πηγαίνουν στα επιτόκια και στην αποπληρωμή δανείων που πήραμε από το εξωτειρκό και δεν πηγαίνουν σε υπηρησίες του κράτους προς τους πολίτες. Δεν μας είπατε οτι τα χρήματα που πληρώνουμε πηγαίνουν στα γραφεία τα αμάξια και τους μετακλητούς υπαλλήλους και σεκιουρητάδες των υπουργών και των βουλευτών. Δεν μας είπατε για το διαλυμένο σύστημα υγείας και δεν μας είπατε πολλά άλλα που μάλλον τα ξέρετε αλλά δεν τα λέτε.

Είτε είστε δημόσιος υπάλληλος που απλά τρέμει επειδή σιγά σιγά ραγίζουν τα ποδάρια της καρέκλας, είτε απλά όπως προανέφερα εκφράζετε πολύ αγαθές απόψεις.
Κάτι τέτοια πως οτι πληρώνουμε τα παίρνει το κράτος για υπηρησίες προς πολίτες με προβλήματα τα λέγαμε και εμείς όταν είμασταν μαθητές, ή μάλλον τα πιστεύμε τότε, όταν όμως τελικά διαπίστωσα που πηγαίνουν τα χρήματα των πολιτών καθώς και την συμπεριφορά αρκετών δημόσιων υπαλλήλων σε διάφορες δημόσιες υπηρησίες που έχω πάει έχω αλλάξει άρδην άποψη.

Και πάνω απ΄όλα φόρους θα πληρώνουμε μέχρί εκεί που αντέχουμε για να τα βγάζουμε πέραν και όχι όσο αποφασίσει η κάθε κυβέρνηση του κεφαλιού της.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!