tromaktiko: Πρόβλημα με Κοστάντσο

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόβλημα με Κοστάντσο



Ενοχλήσεις τον αριστερό δικέφαλο μηριαίο αντιμετωπίζει ο Αργεντινός πορτιέρο του Ολυμπιακού Φράνκο Κοστάντσο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Κυριακή.



Προβλημάτων συνέχεια για τον Ολυμπιακό. Τη στιγμή που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία εν όψει της καθοριστικής πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μαρσέιγ ο τεχνικός του Θρύλου Ερνέστο Βαλβέρδε διαπιστώνει ότι τα ... αγκάθια αυξάνονται, αντί να μειωθούν.

Τελευταίος κρίκος της ατέλειωτης αλυσίδας των τραυματισμών βασικών στελεχών των πρωταθλητών Ελλάδας αποτελεί ο Φράνκο Κοστάντσο. Ο Αργεντινός πορτιέρο, πάνω που είχε βρει τον ρυθμό του και τα «πατήματά» του, «κληρονόμησε» ενοχλήσει στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο από το φιλικό της Παρασκευής κόντρα στον ΟΦΗ και πλεόν η συμμετοχή του στην κρίσιμη εναρκτήρια μάχη των ομίλων της κορυφαίασς διασυλλογιής διοργάνωσης προβάλλει εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας αρκέστηκε σε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Σαββάτου, προσθέτοντας «πονοκεφάλους» στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίςο το τελευτάιο που θα επιθυμούσε τέτοιες ..ώρες, είναι να στερηθεί των υπηρεσιών του φετινού του βασιού πορτιέρο.

Στο τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» ευελπιστούν ο Κοστάντσο να μην έχει κάτι ανησυχητικό ώστε να πάρει κανονικά θέση κάτω από τα δοκάρια στον αγώνα με την Μαρσέιγ. Σε αντίθετη περίπτωση θα αγωνιστεί ο Ούγγρος Μπάλας Μέγιερι.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!