tromaktiko: Από αύριο σε... αύριο!

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Από αύριο σε... αύριο!



Το πληρεξούσιο του Πρίγκιπα δεν ήρθε ούτε και την Δευτέρα, με τον φερόμενο ως εκπρόσωπο του Βλάση Τσάκα να δεσμεύεται τώρα για το πρωί της Τρίτης! «Τα παραμύθια έχουν happy end»!

Ούτε και σήμερα ήρθε το περιβόητο πληρεξούσιο από τον Πρίγκιπα και τα περίεργα συνεχίζονται. Ο Τσάκας μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, υποσχέθηκε εξελίξεις το πρωί της Τρίτης. Μεταξύ άλλων, είπε:


«Μίλησα πριν σαράντα λεπτά μαζί με τον Πρίγκιπα. Έχω την υπόσχεση του, ότι θα υπογράψει το πληρεξούσιο και θα το στείλουν από την Σαουδική Αραβία την νύχτα. Έχει μια συνάντηση με τους δικηγόρους του. Είναι η νομική της Ελλάδας και της Σ. Αραβίας, δύο διαφορετικοί νομικοί κόσμοι. Κατέληξαν οι δικηγόροι σε ένα πληρεξούσιο, το πρωί θα το δείτε».

Αν ο Βαρδινογιάννης σας ζητήσει να κάνετε στην άκρη για να προχωρήσει η συμφωνία, εσείς θα το δεχθείτε;

«Αν το δεχτεί ο Πρίγκιπας, φυσικά και το αποδέχομαι».

Για την πρεσβεία, το ταξίδι του στη Τζέντα και τον Πρίγκιπα:

Η Πρεσβεία δεν δέχθηκε να μεσολαβήσει. Υπήρξαν πολλές επιστολές το πρωί και δεν προχώρησε η ιστορία. Έχω ξεκαθαρίσει ότι ο Πρίγκιπας θα έρθει για τις υπογραφές. Όταν είναι κοντά στις υπογραφές θα έρθει στην Ελλάδα. Αν αύριο το πρωί ξεκινήσουν οι επαφές και η διαδικασία που έχουμε στο μυαλό μας, βάζουμε τα λεφτά μας, η τράπεζα δίνει τις μετοχές και τέλος. Σε μια εβδομάδα θα έχουμε τελειώσει. Έχει αμφισβητηθεί το θέμα του Πρίγκιπα, εγώ αύριο πάω κάτω. Αύριο φεύγω. Τετάρτη θα κοιτάξω να τον βγάλω, να κάνει δήλωση σε κανάλι. Θα δω τι θα κάνω.

Δεν το ξέρω ακόμη. Όταν έρθει δεν θα φέρει τα 20εκ. αλλά θα δώσει εγγυητικές επιστολές για τα υπόλοιπα 200! Αρχίζουν να ενοχλούνται κάτω από την αμφισβήτηση. Θα είναι λιτός και περιεκτικός στην ανακοίνωση του. Αν ο Πρίγκιπας ψοφούσε για δημοσιότητα θα μάζευε τα κανάλια. Εγώ δυστυχώς δέχομαι την πίεση.

Δεν ανησυχώ. Εγώ δεν υπόσχομαι ότι το deal θα γίνει. Ποτέ δεν το είπα. Υπόσχομαι ότι η πλευρά μας είναι 100% αληθινή. Μπορεί η δουλειά να χαλάσει από ασήμαντα πράγματα. Έχει την καλή διάθεση ο Πρίγκιπας, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Δεν θα βρούμε εμπόδια. Όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να έχει η πεθερά και ο πεθερός.

Για τον Βγενόπουλο:«Θέλω να πω στον Ανδρέα Βγενόπουλο πως τα παραμύθια, δυστυχώς, για αυτόν έχουν happy end»!


www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!