tromaktiko: Πιστεύετε ακόμα οτι θα καταστεί δυνατό να αποκλειστεί η Βουλή από τον απλό ανοργάνωτο λαό;

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Πιστεύετε ακόμα οτι θα καταστεί δυνατό να αποκλειστεί η Βουλή από τον απλό ανοργάνωτο λαό;



Ξεχάσατε το τι έγινε αμέσως μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου;; Τις εκατοντάδες δακρυγόνων και ασφυξιογόνων και το ξύλο που έπεσε από τα παιδάκια που...
τους έδωσαν εξουσία μάσκες στολές και γκλόμπ, τα ονόμασαν Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης και νομίζουν οτι <κάποιοι είναι>;; Οι Δερβέναγες λειτουργούν οργανωμένα, και γι' αυτούς δεν είναι τίποτα να διαλύσουν το άτακτο πλήθος που πηγαίνει να διαδηλώσει με άδεια χέρια.

 Αλήθεια πιστεύετε πως με τις συγκεντρώσεις <αγανακτισμένων> και με τις απεργίες θα μας λυπηθούν και θα σηκωθούν να φύγουν οι προδότες της χώρας;; Νομίζετε πως συγκινούνται ή ζορίζονται όταν δεν κινείται τίποτα στην Αθήνα ή όταν δεν πάει ο κόσμος στη δουλειά του;; Τόσες και τόσες απεργίες έγιναν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Είδατε να ιδρώνει το αφτί τους;;

 Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να πέρνουμε φόρα και να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Βούτυρο στο ψωμί τους είναι οι απεργίες γιατί έτσι θα βρουν και πάτημα οτι δεν πάμε καλά, και δώστου πάλι νέα μέτρα. Αυτοί δεν πρόκειτε ούτε να χάσουν το μεροκάματο ούτε το ένσημο, αλλά και να μην πάνε στη Βουλή δεν έγινε και τίποτα. Για την πάρτη τους τα έχουν εξασφαλισμένα όλα. Μισθούς, αυτοκίνητα, καύσιμα, τηλέφωνα, γραφεία, γραμματείς, γυμναστήρια, νηπιαγωγεία για τα παιδιά τους... Τα πάντα.

 ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!! Σε μια φασιστική κυβέρνηση που δεν σέβεται ούτε το Σύνταγμα αλλά ούτε και το λαό που τους ανέβασε εκεί, το να φωνάζουμε έξω από τη Βουλή μόνο γέλιο τους προκαλεί. Με το φτωχό μου το μυαλό κατάλαβα οτι ζορίστηκαν μόνο όταν άρχισαν να τρώνε ξύλο και να τους ρίχνουν στο κεφάλι τα μπουκάλια με το νερό και τις πέτρες όπου κι αν ήταν (θυμάστε... στην Κέρκυρα). Αντίσταση χρειάζεται παντού, και όχι έξω απ' τη Βουλή που το πλήθος είναι ελεγχόμενο. Εκεί μόνο το ξύλο της αρκούδας έχει να πέσει πάλι.
 Με φωνές και συνθήματα δεν πέφτει καμμία ολιγαρχική κυβέρνηση. Περιμένετε να γίνουν εκλογές επειδή το ζητάει με διαδηλώσεις ο λαός;; Αυτά γίνονται μόνο στα όνειρα. Όσο αυτή τη φασιστική κυβέρνηση την στηρίζουν έστω και 151 βουλευτές δεν πρόκειτε να πέσει.

 Τόσες και τόσες αποκαλύψεις έγιναν, που δεν νομίζω να υπάρχει νοήμων Έλληνας (και χωρίς συμφέρον) που να πιστεύει οτι όλο το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη μας δεν ήταν στημένο. Κι όμως αυτοί εξακολουθούν να εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Θα κρατηθούν με νύχια και με δόντια μέχρι να τελειώσουν το έργο που ανέλαβαν, που δεν είναι άλλο από την εξαθλίωση του λαού και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για ένα κομμάτι ψωμί, έτσι ώστε όταν έρθουν οι αγοραστές να λέμε κι ευχαριστώ.

 Καλή και άγια η θρησκεία μας, δε λέω, αλλά εδώ που έχουμε φτάσει μόνο με τον ισλαμικό νόμο καταλαβαίνουν. Αυτός που μας έκλεψε να του κόβεται το χέρι, αυτός που μας πλάνεψε με ψέματα να του κόβεται η γλώσσα, κι αυτός που πρόδωσε το λαό να οδηγείται στην κρεμάλα. Έτσι καθαρίζεις την κόπρο του Αυγείου....Κάντε αυτό που μας ζήτησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός: ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!