tromaktiko: Φίλε αξιωματικέ...

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Φίλε αξιωματικέ...



Φίλε μου κάνεις δεν λογομαχεί ..συζήτηση γίνεται.
Αφορά Σχετικά με: "Μεσαίωνας στη σχολή Ευελπίδων" Είναι τελείως διαφορετικές κουβέντες. Απλά για να ξεκαθαρίζουμε τι λέμε και ποιός βλέπει εχθρούς...

Με κατηγορείς ως βολεμένο και νομοταγή παιδάκι (εκεί φτάσαμε το νομοταγής να χρησιμοποιείται ως απαξιωτικός όρος) χαχαχα..
Το κατα πόσο ισχύει αυτό που λες επέτρεψε μου να το γνωρίζω καλύτερα.Υπερασπίζεσαι κάποιους άγραφους νόμους που επιμένεις ότι είναι υπεράνω νόμου κιόλας, να γνωρίζεις όμως οτι αυτοί οι νόμοι οδήγησαν κάποτε συνάδελφο σου στο να κρυφτεί πίσω από βράχο όταν μας ρίχναν τα μεμέτια σε περίπολο, με αποτέλεσμα ένα "ενθύμιο" στον ώμο μου και ένα ταξίδι μετα στην γενέτειρα του παιδιου που κοιμόταν στο δίπλα κρεββάτι για να τον παραδώσω στην μανα γη και να τυλίξω την σημαία για την μάνα του (έχεις "τυλιξει" ποτε σημαια? Μακάρι Φιλε μου να μην το κανεις ποτέ, και το απεύχομαι ειλικρινα απο καρδιας).
Τέλος παντων..Αν το πρόσεχες το "μυθιστορημα" όπως λες θα καταλαβαινες το εξης: Ο σεβασμος δεν επιβάλλεται..Κερδίζεται..Και ο Λεωνιδας τον ειχε κερδισει τον σεβασμο των στρατιωτων. Δίναν την ζωη τους για τον Λεωνιδα χωρις σκεψη.Ο Ορισμος του Ηγετη κατα πολλους..Με το καψόνι δεν καταφερε ποτε κανεις κατι..Ισα Ισα Ώθησε τους περισσοτερους να Φυλανε μια σφαιρα στην θαλαμη για καποιον..Γιατι για εμε σωστος Αξκος ειναι αυτος που θα με κανει να νιωσω οτι του εμπιστευομαι την ζωη μου, οχι αυτος που με βλεπει ως ενα ακομα πιονακι στα σχεδια του για χυσιμο αιματος καθε κοστους..

Υ.Γ Αυτοι οι αγραφοι νόμοι μας εφαγαν σε αυτη τη χωρα..σε όλους τους τομεις
Χαιρετισμους απο την Αυστραλία (Εκεί μας οδηγησαν οι αγραφοι νομοι σας..Σας ευχαριστουμε)

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!