tromaktiko: Καλλιεργούσε κάνναβη στην αυλή του στη Λευκωσία

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Καλλιεργούσε κάνναβη στην αυλή του στη Λευκωσία



Συνελήφθη την Παρασκευή για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 33χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση...
παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης, παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης με σκοπό την προμήθεια, καθώς και για παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, εκπροσώπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας είπε ότι «σε έρευνα που έγινε χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία του 33χρονου στην επαρχία Λευκωσίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, τρία υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, σε γλάστρα στην αυλή, ύψους 70 – 140 εκατοστών περίπου, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και εφτά πλήρη φυσίγγια».

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ), Επαρχιακό Κλιμάκιο Μόρφου, και το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Μόρφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Εξάλλου, και πάλι για υπόθεση ναρκωτικών, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Παρασκευή διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 34χρονου.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι 34χρονος «συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής, εισαγωγής και προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο κ.λπ.».

Η ΥΚΑΝ, Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας, συνεχίζει τις εξετάσεις.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!